Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Black list

Zdravím, tak jsem náhodou kliknul na black list a zjistil jsem, že tam zmizely jména 007 a D2MAC, kteří odešli dobrovolně. Protože na odkazu připomínky k webu nelze nic napsat, musím takto: znamená to že tito dva lidé se vracejí do diskuzí, nebo jen uvolnili své nicky pro někoho jiného? Pokud je uvolnili pro někoho jiného, tak je to trochu škoda, protože každý, kdo tu nějakou dobu je a je nezaujatý, má tyto jména přiřazena k lidem určitého nazoru a přístupu k dané problematice, a je pravda, že po odchodu několika "velmi dobrých a kvalifikovaných" lidí to tu dost upadá. Sám začínám navštěvovat jine-konkurenční weby, ale parabola.cz je pro mě nejak spjata s mými začátky, když jsem ještě na přelomu roků 2002 a 2003 začal tyto stránky navštěvovat kvůli sat novinkám a přehledům a radam, teď je to směrováno jen jedním směrem. Takže pánové, pokud vy původní uživatelé těchto nicku, pro mne hlavně D2Mac, který je z Frenštátu a kolem kterého jezdím pravidelně aute na chatu na Bečvách v Beskydech, se opět vracíte, vivat vám a hurá na oživení tohoto fóra

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Black list

proč tady děláš detektiva?,jezdíš kolem,tak se ho zeptej a dej nám vědět R^ R^ R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

D2MAC tu od doby svého dobrovolného odchodu funguje pod jiným nickem jako běžný uživatel a všichni to snad ví :)

davidkriz
Registrace: 8/2009

vsetci asi nie :8)

tomko
Registrace: 1/2006

pro to pouze jedno slovo kabaret, pod jednim jmenem odejdu nechci zde jiz byt vice, pod druhym se vratim , co kdyby mi neco uteklo na jedne strane a na strane druhe black list -trestna lavice s dobrovolne odejivsimi to je k smichu.

rj45
Registrace: 6/2007

Já bych chtěl mít takové starosti, to snad ani není možné :)))

Rocco
Registrace: 2/2010

rj45

tak tak R^

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

tady nešlo o kabaret, ale že pod D2MAC byl jako admin a dále už být nechtěl, tak vystupuje pod svým jménem. Není na tom nic kabaretního.

davidkriz
Registrace: 8/2009

Exzumovat nelze - hrob se uzavřel. :crying: :)

CES
Registrace: 4/2007

libor129

nemyslim si ze D2MAC a 007 uzivatelske ucty boli uvolnene pre moznu dalsiu registraciu, boli len odstranene z black listu, a su stale aktivne (pripadne je zablokovana moznost registracie tychto dvoch uzivatelskych mien)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Alfasex

Díky za rozumnou odpověď. D2mac znam jenom z tohoto forá, a to že jsem psal, že kolem něj jezdím, a někteří mě kamenují, že se k němu nestavím se zeptat, je proto že ho neznám, a je mi blbé se k němu stavovat jen s touto otázkou, proto jsem se ptal.

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra