![]() |
|
VIDEOCRYPT - trochu nostalgie a zabavy :-)Pre tych co sa radi hraju a spominaju na stare dobre casy sat analogu, odporucam do PC nainstalovat VirtualDub, nahodit filter Videocrypt encoder, nahrat akykolvek film a spustit filtered preview... a suppps mate real effect starych dobrych videocrypt screenov :-))))Filter si mozete stiahnut tu: http://www.frisnit.com/filters/index.html Nezabijaaajte ma ale toto je uplne srandovna hracka a vyvolalo to vo mne vela spomienok :laughing: Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: VIDEOCRYPT - trochu nostalgie a zabavy :-)dik, idem vyskusat :laughing:Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: VIDEOCRYPT - trochu nostalgie a zabavy :-)to nemá chybu,,,,mě to chodí i s nejobyč.grafárnou ....mám zde ještě dekoder VC1 je to videocrypt1 soft? rozkoduje mi to bez karty?:-))no mělo by ne? R^ R^ R^ R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: VIDEOCRYPT - trochu nostalgie a zabavy :-)akurat ze po zakodovani napriklad AVI suboru ma potom niekolko MB subor niekolko GB. Este keby bol filter na Syster Nagravision :)Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: VIDEOCRYPT - trochu nostalgie a zabavy :-)jojo ,taky to bylo zajímací:-)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
![]() |