![]() |
|
Vypadávání signálu,kanál 29 Brno hádyZdravím,prosím o radu,v létě jsem kamarádce namontoval anténu v Lipůvce na příjem digi.signálu z Hádů,anténu jsem pověsil volně na venk.světlo a vše fungovalo bez problémů.Teď na zimu jsem ju hodil na pevno na tyčku,přidal jsem navíc asi 3metry staršího koaxu a okenní průchodku.Od té doby kanál 29.vypadává,vše ostatní OK.Anténa je zhruba ve stejné výšce,akorát posunutá o metr na tyčku.Anténa je velký síto,zisk 35dB,televiza Lcd Sencor.Poraďte,co by to mohlo být za problém.Díky za rady.Ten kanál 29. má sílu 100%,kvalitu97%.A najednou na vteřinu dvě úplně spadne na nulu. :fuming: |
dalis
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: Vypadávání signálu,kanál 29 Brno hádyMůže to dělat třeba zesilovač nebo starý koax. Zkusil jste otočit anténu na Kojál? Ten by neměl být problém přijímat. |
Oskarek1
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 562 |
![]() |
|
RE: Vypadávání signálu,kanál 29 Brno hádyantenna prechodka! |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Vypadávání signálu,kanál 29 Brno hádyano aj ta priechodka a je možne že antena je v nehomogennom poli a prave tam kde bola antena predtym je signal najlepši |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Vypadávání signálu,kanál 29 Brno hádyV Lipuvce by mohl jet lip Kojal (zhruba smer Blansko), zkuste presmerovat antenu. Taky bych zkusil dat do anteny symetrizacni clen misto zesilovace. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
![]() |