Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

TV digi, širokouhlý obraz

Dobrý den mám satelitní komlet od tv digi se systémem HSS 7160NA pro 2 tv, nemám širokouhlou televizi a programy které jsou nastavené pro širokouhlý obraz jsou ořezané na krajích, lze nějakým způsobem nastavit abych viděl celý obraz?

mishell
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV digi, širokouhlý obraz

taky jaká televize a jak nastavená???

pokud máš starou 4:3 a chceš plnou ale někdy zdeformovanou obrazovku tak 4:3 FULL(PS)
pokud věrný obraz co se týče rozměru tak 4:3 LB (letter box)

na TV 19:9 nastav na Humax 16:9 a koriguj na TV (RATIO,FORMÁt atd),nebo auto ale to není vždy tak jak to chceš.

tonek
Registrace: 1/2009

ked uz sa spomina ten obraz u Digi /format/, prosim vas pekne, u nas v miestnej krcmicke maju digi, a obraz je celkom divoky

JoJ Plus OK, JoJ je tak roztiahnuta ze logo nie je vobec vidiet... neako som sa do toho este nechcel montovat, ale nahodou neviete cim by to mohlo byt? ... pripojenie cez jak sa to vola, cez zlty konektor /S-video???/ .. a vystup je plazma samsung ...

ak by niekto vedel, hodte neake info, by som sa im na to mrkol, dik

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Televizor je samsung CW29M066V i při nastavení formátu na 16:9 mám pořád ořezané kraje.

mishell

je to stejný problém jako ma alfasex, dělá hlavně u základních programů nova, ct1, ct2, prima,... třeba když běží počasí tak nikdy nevidím kolik bude vlastně stupňů :)

mishell

mishel ? prípojení Scart nebo anténa
alfasex ? kde je ta krčma by som sa tam stavil!

jestli nikdo neporadí zítra zajdu k jednomu co to má a skusím si s tím pohrát

tonek
Registrace: 1/2009

Mám to na 3 cinch

mishell

Takové maličkosti jako je formát obrazu a kvalita vysílání u digi prostě neřešte... :8)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

mishell

musis v nastaveniach, len si to uz nepamatam kde presne, nastavit 4:3 a "postova obalka" a vtedy je obraz vysielany 16:9 na televizoroch 4:3 zobrazovany v tzv. letterboxe, cize s ciernymi pasmi hore a dole, pozor na niektorych staniciach nie je vysielany WSS a preto sa niektore nezobrazuju korektne a obraz je roztiahnuty na vysku

mjamriska
Registrace: 4/2003

Ha vyřešeno, jsem pořád myslel, v nastavení toho přijimače nelze nastavit formát. Teď mě napadlo zajet do složky obľúbené a je to tam :) Nastavil jsem si formát automaticky, na televizi mám 4:3 a paráda.

mishell

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra