![]() |
|
přijímače evolveZdravím všechny.Máte někdo zkušenosti s přijímačem evolve a jaké? |
pajka
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
myslitetoto PR:https://www.parabola.cz/clanky/4142/blackstar-hd-s-certifikaty-skylink-a-irdeto-a-podporou-virtualchannel/ :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: přijímače evolveNo,soused si ho koupil,hd,irdeto modul,po přepnutí na hd se to sekne,po aktualizaci se to seká méně,ovládač na můj vkus moc citlivej,na druhou stranu rychlý přepínání kanálů,proti mýmu kaonu 660hd mnohem rychlejší.Mám ještě dreambox a zjistil jsem,že mu žádný jiný satelit,co jsem-amatersky-montoval,nasahá ani po kotníky. |
pony
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
Evolve to samé jako Di-WayNa sousedním webu byl právě dnes tento přijímač recenzován, ale jmenuje se jinak a to Di-Way. Je to určitě to samé, ale s jinými nápisy a pravděpodobně s inovovaným softem. Ale nazvat to hvězdným přijímačem tak to ani omylem. |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: přijímače evolvePR=podvodná recenze. R^ :laughing: |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: přijímače evolveJiž podle designu se dá poznat že to bude opravdu špička v low endu,moc pěknej kousek na to bych se doma dívat teda nemoh vypadá jak stavebnice z Amatérského radia :laughing: :laughing: :laughing:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
ZajímavéJo fakt http://(nevhodné slovo)/3ajhnvs tam je alespoň seriózní recenze , žádné vychvalování do nebes ..... |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: přijímače evolveto nevhodné slovo je http://t i n y u r l.com/3ajhnvs , nepředpokládal jsem že až tak fíkaná cenzůra (doufám že to redakce snese .Snad se objeví na tuto mašinku recenze i na parabole ... Myslím DI-Way , pochybuji že na evolve bude stejně kvalitní podpora jak na diway . Kde vůbec bývají nějaké upgrade na evolve ? |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: přijímače evolveOpět něco úžasnýho. Napsat článek a zamknout komentáře !!!!!! Rv |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
Provozní příkonSpotřeba je u Di-Way uváděná 35W (reálně naměřená 22W), u Evolve je uváděná 10W. Prase aby se v tom vyznalo, ale patrně je asi právě to úmyslem. Jinak jestli se skutečně seká, tak to není právě dobrá reklama na různá bombastická prohlášení o nutnosti certifikovaných ("bezproblémových") ofiko Irdeto PLsys čteček. |
KOTAZ
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: přijímače evolvePro KOTAZ. Uváděná spotřeba je v provozu s USB diskem a bez něj. Proto ty rozdíly. Oba přijímače mají částečně jiný software a tak to nelze srovnávat. Jinak je to Čína jako vyšitá. Di-Way se neseká. Ten druhý jsem neviděl v provozu. |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
@showboyV dnesnej dobe uz seriozne recenzie neexistuju a uz existovat ani nikdy nebudu.Niekde môzes mat dojem,ze je to seriozne,ale je to bohuzial iba dojem. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Kasrpřesně tak jak píšeš,jen vlastní praxe a na vlastní oči je recenze která zhodnotí |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
![]() |