Quantcast

BlackStar HD s certifikáty Skylink a Irdeto a podporou VirtualChannel

| Tisk

Hvězdný přijímač satelitní TV ve standardním i vysokém rozlišení se jmenuje Evolve BlackStar HD. Přináší vám příjem českého i slovenského televizního vysílání ve špičkové HD kvalitě kdekoliv na území střední Evropy. Díky vestavěnému oficiálnímu certifikovanému dekodéru Irdeto máte jistotu, že vaše Skylink Irdeto karta bude fungovat za všech okolností. Jako bonus zdarma vám navíc přijímač přináší inteligentní programovatelný dálkový ovladač, do kterého si vedle ovládání DVB-S2 přijímače můžete uložit i základní ovládání televizoru a vše tak řídit jediným ovladačem. Přijímač úspěšně prošel testem Skylinku a získal certifikát Skylink Ready.


obrázek

Po úspěšném modelu satelitního přijímače a rekordéru Apollo HD přichází jeho nástupce, Evolve BlackStar HD. K dispozici je jak v podobě samostatného set-top boxu, samostatného set-top boxu s kartou Skylink HD IR tak i v kompletní sadě s parabolou, duálním konvertorem a kartou Skylink HD IR. Přijímač má vestavěnou certifikovanou čtečku dekódovacích karet moderního standardu Irdeto. Po vložení dekódovací karty Skylink HD IR tak máte k dispozici širokou paletu TV programů v češtině a slovenštině. Pokud si pořídíte přijímač s kartou nebo celý komplet, získáte také neomezenou dekódovací kartu Skylink HD IR společně s promo balíčkem Multi a HD Plus na 2 měsíce!

Evolve BlackStar HD nepřináší jen krystalicky čistý obraz ve vysokém rozlišení HD programů, ale je zpětně kompa-tibilní i s původní normou DVB-S, takže není problém sledovat téměř jakýkoliv program z velkého množství televiz-ních satelitů. Podporován je příjem FTA (nekódovaných) kanálů nebo multiplexů kódovaných v systému Irdeto.

S Evolve BlackStar HD můžete TV vysílání nejen sledovat, ale i nahrávat, aby vám neunikl ani jeden zajímavý po-řad. Využijte funkce TimeShift, nahrávání sledovaného programu stiskem tlačítka nebo si nahrávku načasujte na noční hodiny nebo když nejste doma. Evolve BlackStar HD vám navíc umožní v rámci jednoho multiplexu (např. Skylink) jeden program nahrávat a jiný sledovat. Kromě sledování TV a nahrávání vám Evolve BlackStar HD umožní i přehrávání hudby ve formátu MP3 a prohlížení fotografií ve formátu JPEG.

Díky Evolve BlackStar HD budete mít pořádek na stole. K ovládání set-top boxu i vybraných funkcí televize vám nyní bude stačit jediný ovladač, ten který dostanete spolu se satelitním přijímačem. Přijímač je díky minimální spotřebě velmi úsporný. V pohotovostním režimu má spotřebu pod 1 W, při sledování TV pouze 10 W.



O značce Evolve
Vítejte ve světě špičkových technologií a designu za příjemnou cenu. Tento komfort má jméno Evolve a je pro vás k dispozici na trzích celé střední Evropy. Evolve ve svých výrobcích nabízí nejnovější technologie jako samozřejmost, nikoliv jako bonus za velký příplatek. Podpora výrobků Evolve nekončí jejich prodejem zákazníkovi, ale vylepšovány jsou rovněž již prodané modely. Díky aktualizaci firmware lze do nich získat zdarma nové funkce. Evolve přináší na trh rovněž řadu specializovaných technologií usnadňujících používání produktů nebo přinášejících rozšířené funkce, jako je například VirtualChannel nebo iConnect. Zakoupením produktu Evolve získá zákazník kvalitní výrobek s atraktivním designem, s množstvím funkcí a maximální technologickou výbavou, která bývá u jiných značek za příplatek. Získá maximální českou lokalizaci, záruku, technickou podporu v českém jazyce a garanci pozáručního servisu.

PR článek, Evolve





Reklama




Vybrané články