Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Klíčové slovo

Tak jsem si chtěla zkusit tu OCHUTNÁVKU a poslala jsem SMS,dle toho časopisu co mě přišel a napsalo mě to neplatné Klíčové slovo.Že by to pro mě nebylo, mám kartu CS Link.

marie2
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Klíčové slovo

http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_94 je to jen pro skylink ;)

azalka
Registrace: 12/2009

vse z CAPS LOCK :((

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Klíčové slovo

Tak už vím.Jenom nemohu pochopit,proč ten rozdíl CSLink a Skylink a hlavně proč to dávají do časopisu,který je psán česky.Tady v diskuzi se mě líbilo,že jsme pořád na stejné lodi.Češi a Slováci a teď vidím,že Slováci mají silnější loď a plují rychleji.

marie2

marie2

To sa Ti len zda,to je uz ponorka s ulomenym periskopom a zaseknutym kormidlom....... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

SKYLINK HBO 420........Igen

SKYLINKmedzeraHBOmedzera420......na 7017 :O :O :O :O

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe

Tak kde bude chyba?? Marie píše že má CS link kartu a Joncena furt mele o skylink.... čteš to vůbec :bigeyes:

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

koukam jak vyoranej

:lookaround: :lookaround: koukam ze se tu nic nezmenilo ,nez sem byl v báni -jedna perla za druhou :laughing: sms promo -je pro skylink ! v cs-linku si hod 5dnove predplatne a pak se trosku pohraj v prijmaci v polozke EMM a budes mit promo jak udelane :8) :8)

WADER

Karlos1

aha sorac kamo,nejak nerozmyslam ako mi odisiel stb tak nevnimam sorac :ogre:

wwwe

re:klíčové slovo pro Wader

Napsal jste to hezky,ale pro mě málo česky.,5denní přeplatné ,no to si zjistím,ale v položce EMM pohrát je jaksi pro mě neproveditelné.Ale dík za radu.

marie2

cs-link/marie2

predpokladam ze se umite prihlasit na svuj uzivatelsky ucet cs-link, pak kliknete na pruznou delku predplatneho,zadate castku 45kč a odkliknete total :8) pak uz jen zvolit spusob platby ,kupon , učet atd... pockate az programy nabehnou a pak nekde v prijmaci pohledat jestli dokazete pohybovat s polozkou EMM ,nebo nekoho pozadejte ve vasem okoli nutne nastavit na off... koukam takhle na total od 1.10 2010 do 7.11 2010 za 45kc :laughing: :laughing: R^ R^ a za tenhle navod pujdu zase do bááne :laughing:

WADER

re:klíčové slovo pro Wader

Děkuji a přimlouvám se za vlídnost pro Vás.

marie2

cs-link/marie2

doporucuji kupony cs-link koupite kdekoli a programy nabihaj ihned R^ dokonca teraz tu pre nas este vyhodnejsie troska vam padla korunka českáá za 200kč kupon som daval 9 eur a tedka už jen 8 :))) muzete laborovat z vice programy jak z hbo-čkami tak ze sportem a na libovolny pocet dni minimum je pry 5dni ale už 4 dni vas pustia dalej R^ to ze to ide dlhsie je moznost systemu a mi ju len vyuzivame , ale ako vravim musite mat moznost hybat v conditional acces z polozkou emm hodne zdaru :8)

WADER

2 marie 2

trochu si s Vámi hrají, nikdo ovšem neví jaký máte přijímač?????

pak možná máte možnost využít určité promo akce což není úplně košér.

možná jste napsala cca před měsícem kde byl problém se signálem ale nechce se mi to hledat!

tonek
Registrace: 1/2009

re:klíčové slovo

Mám příjmač Mascom,a tam myslím nic takového nejde.Přihlásila jsem se na uživatelský účet Skylinku a ejhle ,když jsem zkusila Promo akci přes SMS tak mě to šlo.Tak dík.Jinak máte pravdu byla jsem tady před měsícem kvůli signálu.

marie2

Na mascomu

1110 blocker není,jedině přes modul x-cam/odskoušeno.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

když máš cslink,proč platíš na skylink?,to jako v potravinách platíš za pedikuru?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

možná si marie2 pouze plete CSLINK a SKYLINK protože jí došel časopis SKYLINKu tak si myslím že má SKYLINK dříve to byl CZECHLINK jinak by jí přece nemohla uspěšně projít SMS s neplatným (u SKYLINKu)číslem karty.

a že by si kupovala moduly nebo blockery si také nemyslím,
možná ňákej levnej HD a laborovat by jí bavilo

tonek

Re=pro zasmání

Tonku Vy jste mě odhalil.Já jsem,žila z domění že mám CS Link a nějak mě nedocvaklo,že je to karta TaT.Jelikož mě to nešlo tak jsem to zvojtila.Díky hoši za trpělivost.Takže Skylink.

marie2

Marie 2, Ty máš kartu T&T ? A má na začátku čtyři nuly?

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Ano moje karta začína 0000.

marie2

HA HA HÁÁA !!!

marie2 má ESO

tak su zvědavý kdo ji o to bude chtít obrat.

MARUŠKO NEDEJ SE!

tonek

tonku nerozumím.

marie2

Maruško, za kolik money? :laughing:

HiFiOK