![]() |
|
exkluzivní 3D premiéry na Sky UKbritská placená televize Sky Digital odvysílá o vánocích film Avatar jako první na světě ve 3D verzi. premiéra bude 24.12. ve 20:00 a sledovat jí budou moci všichni abonenti placené HD nabídky. film je součástí kampaně, která má propagovat 3D vysílání atraktivními pořady z kategorií film, sport, dokumenty a zábava.25.12. chce Sky odvysílat ve 3D dokument Davida Attenborougha o dinosaurech s názvem "Létající monstra". již 19.12. bude na programu koncert "Prince´s Trust Rock Gala" z Royal Albert Hall na kterém vystoupí mimo jiné Tom Jones, Eric Clapton a Brian May. na silvestrovský večer plánuje Sky další atraktivní premiéru. teprve nedávno v kinech uvedenou 3D verzi filmu Tima Burtona "Alenka v říši divů". na nový rok bude následovat dokument o populární taneční skupině Diversity 3D. již 19.12. bude uveden přímý přenos zápasu Chelsea vs ManU, 20.12. Manchester City vs Everton a 27.12. Arsenal vs Chelsea (všechno ve 3D) |
akademik
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKzeby sa nas kamarad vortimond vratil?nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKvyzera to tak, to uz je 5 nick? :laughing:Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKno s tím mobilním připojením jsem vám nedal moc šanci, to byla výrazná změna a těžký rozpoznat předem. příště zase pojedu klasicky přes pevnou a budu měnit rozlišení obrazovky, prohlížeč, název verze windows a takový věci. |
akademik
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKcislo domu,uctu,špz atd.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKvortimond, zakial este fungujes, co hovoris na podvod s liberty kartami? :D |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKno podle toho oni to filtrujou a poznávaj. já jsem třeba vždycky používal anglický windows (protože se u toho učím angličtinu) a sem si uvědomil teprve nedávno, že mi poznávaj podle toho. a rozlišení obrazovky, pluginy ve firefoxu, to jsou všechno bohužel taky značky. né tak sériový číslo harddisku, jak tady někdo psal. to zase ne |
akademik
![]() |
|
radolacoskvělý video na téma Liberty Card:www.youtube.com/watch?v=CoULTOwvvGw |
akademik
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKotče já Tě čekal až s Čertem a Mikulášem ale máš strach že ti shnijou brambory tak jsi vylezl už dnes.jo nemůžeš bez oveček vydržet co! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKsynu, já mám spoustu zájmů. teď se chci zapsat do kurzů holotropního dýchání napříkladwww.youtube.com/watch?v=wsh2TuVEytk |
akademik
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKOTČE NÁŠtak se nám tam nezalkni! akademiku |
tonek
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKvortimond co s tebou mam urobit? to nevies obsediet na mieste pokial ti nevyprsi trest? ... co ked ti teraz dam na vortimond o mesiac navyse? ...budes potom spokojny?a apropo, ja ta neodhladujem podla ip adresy, ani nastaveni pc a podobne lameriny, ja ta poznam podla pisma :razz: nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKmy chceme svobodu !!! viva la libertaaa |
akademik
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKakademik ani konzerva ani vorti ani nikdo mě nevadí!kdo se chová v mezích zákona a mírného pokroku ani admini ale vůbec jim teď nezávidím nu děj se vůle jejich :fuming: |
tonek
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKjestli je nadavani, lhani a porusovani pravidel v mezich zakona a pokroku, tak to ti nezavidimDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKto bublajsasi sem se blbě vyjádřil uvedení mě nevadí pokud nedělají to co jsi popsal, ani Ty mi nevadíš pokud neděláš to co jsi popsal. čus to vorti: život, tohle fórum a vše plyne dál ať my si zde tlacháme o nesmyslech nebo smyslech s otevřenou pusou nebo bez dechu ale věř pokud Ty nebo já dostaneme do huby banán nikomu zde chybět NEBUDEM! čus |
tonek
![]() |
|
RE: exkluzivní 3D premiéry na Sky UKadmini a redaktori, dela si z vas peknou curinu, ten z toho rudeho kladna. |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
@rj45Oni to vědí, zbytečně neměj péči bonzáku! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
![]() |