Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Konec global free u Skylinku??

Poslední dny a týdny se mi u nových sat.zákazníků stává už nepřijatelně často, že na TV obrazovku skáče hláška o zakodovaném programu. Už druhý den po vložení nové karty do sat.receiveru se tato hláška zobrazuje co pár minut. Vyřeší to až okamžitá registrace karty. Je to k naštvání, až do teď vše krásně 20 dní běhalo, než se karta zaregitrovala. Proč to dělají? Vědí o tom vůbec? :-/ Rv

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

ano,můžu potvrdit,

koupil jsem si neomezenou kartu ICE,ještě jsem ji neregistroval a tak co 20minut zatuhne obraz a objeví se na pár vteřin hláška program je momentálně kodován...je to minimálně nefér...

amrox
Registrace: 4/2009

RE: Konec global free u Skylinku??

to jsou stovky nových sat.diváků, kteří často dávají za vinu přijímači. Skylink by se k tomu měl přinejmenším vyjádřit.

Dejf

Dejf

Napis staznost Skylinku

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Bohužel mohu jen potvrdit Ariva 100 to samé :-/

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

To je pravda - asi do Skylinku napíšu, zapoměl jsem, že tento web spolupracuje spíše s panem Kličkou z CS Linku.

Dejf

Dejte pánové vědět, co na to Skylink.

kakamil
Registrace: 10/2007

Dejf

A těch 20 dnů global free je někde přímo v těch podmínkách ??? Jestli ano, tak ti nezávidím, protože být tvým zákazníkem, tak to u tebe reklamuju, z čehož by ses asi zbláznil. Jestli ne, tak mají ty lidi smolíka. No, ale na druhou stranu, to bylo pořád vychvalování Skylinku, jak má tohleto a tohleto, jak je pružný a karty konkurence skoro neprodáváš, tak tady to máš.

polulin

Pořád, pánové, pořád, jasně vede Skylink! Tohle jsou prkotiny, právě jim píšu.

Dejf

V tom případě dost dobře nechápu, proč to tady vytahuješ. S tou prkotinou to zkus na své kunčafty....

polulin

mám před sebou obal karty,

je tu doslovně psáno červeně:Bez řádné registrace dojde po 20 dnech od vložení karty Skylink do přístroje k přerušení příjmu programů.k jeho obnovení dojde až po bezchybné registraci...

amrox

...po 20 dnech.....jenže nyní by se to mělo změnit po 1 dni!

Dejf

Na mé obrazovce je místo stanice JOJ PLUS pouze nápis ,,zakodováno" a to již asi deset dní,ostatní v pořádku.

hugo51
Registrace: 9/2009

to je

zajímavé...mně JOJ plus jede...

amrox

JA SOM MAL PROBLEM SO ZAKAZNIKOM-tiež JOj PLUS DAL SOM TO NAPR. DO opticumU a OK

jklajban
Registrace: 2/2006

hugo 51

Aky mas prijmac? mozno nemas povolene zapisy preto ti nejde jojplus

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Dejf

A dělá to i na originál certifikovaných strojích skylink. Konkretně Topfield 2050. Skylink dávám pouze po upozornění na tento problém. Že někdo pustil něco takového do prodeje, to mně rozum nebere.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

sky link

najsmutnejšie na tom je že sky link sa tvari ako keby to nemalo s nimi nič spoločne. Najlepšia odpoveď je vždy, nemate original crw prijímač, ale ja mám a robi to aj tak.

najlepšie ked mi pani na linke povedala že modul ktory mám nema certifikaciu a mám si kupiť novy, hlavna vec že je to original, no vyskušaný mám aj iny, a to mascom či smit, je to stale to iste, tak mi povedala že v tom pripade je chyba u dodavatela a mám to vratiť, tak mi dali novy kus , samozrejme to robi aj tak. tak mám stratu na nafte a telefonatoch dosť velku ale ich to aj tak netrapi. Ešte že sme na slovenku, treba sa tvariť že ja nič,,,,

oli
Registrace: 10/2006

vecer ked pojdes spat prepni si na joj plus a nechaj prijimac zapnuty.. mozno budes rano prijemne prekvapeny, alebo neprijemne nas*any :).

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

joj plus

taky jsem s tím bojoval - na české CRW kartě mám pouze neplac.programy a přestala mi jít jojplus, nepomáhala ani opakovaná reautorizace karty na 12525 V (na jojplus zůstával pořád zápis do 26.11.2010), pak mě napadlo zkusit reautorizaci na 12565 H a zápis přišel hned... zřejmě v tom mají chaos...

lance
Registrace: 10/2008

Mám Octagon hd918 a zapnutý blocker a kdysi jsem si zaplatil aktivaci slovenských programů,takže to je legální a neomezený příjem.Na druhou stranu mi jde MGM,HISTORY,NG,NGW a několik dalšíh programů asi třetí měsíc zdarma a tak se mi nechce blocker vypínat,pokud to má tedy vliv,což nevím

hugo51
Registrace: 9/2009

reakcia

neda mi zareagovat, bojujem aj s kolegami uz od augusta a vysledok je nulovy. zmena prijimacov, zmena operatora je nevyhnutna. vid jedna z odpovedi skylinku:

V podstatě se shodují s našimi poznatky, že dochází nepravidelně u Homecast S3000CR ke krátkým výpadkům. Společně s Irdetem analyzujeme proč ke krátkým /frame/ výpadkům dochází a proč je postižen právě tento typ přijímače. Situace není naneštěstí stejná u všech nyní prodávaných modelů, některé dokonce signalizují výpadek kódování. Celý problém navazuje na letní „dostavení“ systémů, kdy jsme se snažili vyřešit Topfield 6000CR. První výstupy ukazují na pořadí a časovou souslednost EMM instrukcí. Jeví se, že doba mezi signalizační EMM a následnou EMM instrukci nesoucí klíč je ještě příliš dlouhá. Upravit čas na vysílací straně je sice jednoduché, ale může mít vliv na ostatní typy přijímačů. K získání řešení jsme přizvali i Homecast. Může se tak opakovat situace jak u Topfieldu, kdy jen upgrade sw pomohlo řešit problém. Prosím trpělivost i když vím, že to nemáte se zákazníky jednoduché.
kazdy nech si urobi svoj zaver.

satan
Registrace: 1/2006

..u karty

CS link 20 dnů bez jediné chyby..

amrox

to amrox:
A co v sousedním tématu o tom,jak u CS linku refresh od nich ne a ne?! Rv

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

..jasně..

..tady se hovoří o chodu karty před registrací..
..v sousedním tématu o refresh..
..píši jen mé poznatky k tématu..

amrox

to amrox:
Jenže pro upřesnění - vy máte CS link a ne Skylink :-/
Téma je:Konec global free u Skylinku?
A CS link jste stějně neměl bez jediné chyby,takže, když už,tak příště napište,že vám nešel demo provoz ani na CS linku!
Rozumíme si!
:)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra