Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

CSlink

Zdravím, chtěl jsem se zeptat těch co mají tu možnost refresh karty je to tak velký zásah do systému, nebo by si to mohl udělat sám majitel karty bez větších problémů. Skylink to má myslím si, že to je užitečná věc při řešení problémů. Je to takový problém tato funkce v systému nebo je v tom něco jinýho. Díky za odpovědi. (do cslinku jsem psal a bez reakce)

slapet
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

CSlink

CSlink pripravuje tiez refresh karty [reautorizacia karty] pre zakaznikov s uzivatelskeho uctu od budceho roka 2011, zatial len predajcovia a montaznici mozu posielat zapisy na kartu a cslink, je to to iste ako na skylinku..

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

RE: CSlink

no já osobně mám stejný problém dnes jsem registroval kartu ale placená nabídka,která má být na 1 měsíc zdarma nenaběhla.Přitom mi programy jako CT1 nebo Markíza normálně jdou

bojda
Registrace: 5/2009

vykend

je vykend zapisy chodia v dlhsich tuneloch nech zaplou ct1 cely den vecer ti uz pofici vše :8) :8) hodne zdaru

WADER
Registrace: 12/2009

Je to jenom ostuda cslinku taky jsem si ráno zaplatil mých 6 a doteď nic.To mám jako čekat celý den jestli to možná půjde?

Fandax
Registrace: 12/2004

Ja som si dnes okolo 10 hodine tiež zaplatil mých 6 a zápisy prišli po 13 hodine.

puder
Registrace: 5/2008

dlouhe vedeni

copak ste vazne tak natvrdly ?? :lookaround: je vykend tudiz aspon u nas v sk sobota a nedela :laughing: zapisy cez tyzden to jest od pondeli do patku chodia v 15 až 30 minut. tuneloch R^ o vykendu mozna jednou za 4 hodinky poslou aktivacni zapisy novym predplatitelom :8) :8) :8)

WADER

@zdenoq

Jestli to v příštím roce zavedou tak to bude jedině dobře, protože jak to tak tady čtu tak je to potřeba jako sůl. Pěknej zbytek víkendu všem. :)

slapet

info@cslink.cz

aktivaci delam zasadne cez tyden !!! veskere problemy resim na ich email adrese vsechno riesia ochotne a do par hodin ,tak nevim proč tu kazdy vyplakava o refreshe :lookaround: :lookaround: :lookaround: hezky vykend :8)

WADER

Měl jsem problém s ESP2. Měl jsem tři telefonáty a nic až teprve refresh karty tak to naběhlo do pěti minut a nebylo to za strany CSlinku, ale jeden zdejší nick mi to umožnil. Něco na tom bude když to tu je co chvilku někdo prosí o refresh.

slapet

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra