Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Reklama na SKYLINK IRDETO

Koupil jsem si novy CI modul IRDETO (fialový) a k němu novou kartu SKYLINK pouze IRDETovou a bláhově jsem si myslel, že jsem nemohl udělat chybu. Celý nedočkavý jsem to rozbalil a vložil do přijímače. Karta se chytla okamžitě snad do 15 sekund. A potom přišla ta kudla do zad přepnu na další program vyskočila hláška kódovaný program cca za 10 sekund zmizela. Říkám si asi se karta pořád aktivuje a bláhově jsem si myslel, že to přejde. Výsledek přepínání programu v SD trvá cca 7 sekund a v HD trvá skoro 10 sekund a to je na nervy dvakrát se stalo, že jsem se odkódování nedočkal.

Tímto by jsem chtěl poděkovat svému prodejci firmě SAPRO, modul mi přede mnou vyzkoušeli v různých přijímačích a potom mi nabídli výměnu za modul CRYPTOWORKS, ale kartu jsem si musel koupit novou SKYLINK ICE HD. Takže kartu SKYLINK IRDETO HD si můžu strčit do pr.... celkem 2000kč

Závěr si udělejte sami ja už nemám co bych dodal, když slyším SKYLINK tak potom mluvím sprostě.

056152
Registrace: 4/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Reklama na SKYLINK IRDETO

Nerozumiem, preco si vymenil modul CW za Irdeto. Ved si mohol kupit len ICE kartu a strcit ju do CW.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

špatně si to pochopil já jsem neměl žádny modul

056152

...zaregistruj si kartu ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

omlouvám se to jsem zkusil jako první možnost - nepomohlo

056152

Proč viníte Skylink

Nerozumím tomu, proč se zlobíte na Skylink. Máte dojem, že karta není v pořádku? Pak ji reklamujte a prodejce Vaši reklamaci musí uznat. Nebo byl na vině modul? Pak reklamujte modul. Na Skylink nadáváte a prodejce, který Vám zboží, se kterým nejste spokojen, prodal, chválíte. To opravdu nechápu.
Hezký večer
Jaromír Glisník, Skylink

jglisnik
Registrace: 8/2007

hm,čili znovu....fialový modul irdeto není irdeto v plné palbě.To,že umí přečíst Irdeto od Skylink je spíše náhoda.Tento modul je crw!..je to na něm napsané!Dávejte si na to pozor!Ten ofiko modul teprve Skylink testuje a bude brzy v prodeji a certif.Zatím není důvod kupovat Irdeto kartu,když jsou ještě ICE!
Skylink rozhodně nemůže za to,že někdo neupřesnil to,že Nápis Irdeto nemusí znamenat to,že to je i dekodér Irdeto!
Skylink jedná férově...to je celé

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

056152

1. kartu stačilo zaregistrovat a jela by bez problémů
2. za dlouhé prodlevy dekódování nemůže karta, ale kombinace modul + přijímač
3. chybí v popisu problému typ přijímače, který se takto chová
4. než do někoho kopneš (kopnete), chtělo by to znát příčinu, ale ono nadávat je jednodušší

Zip
Registrace: 1/2006

Karta v přijímači Di-way funguje takže je dobrá proč by ji měli reklamovat. Jenom ja ji namám kam dát. A Vy nejlépe vite, že rozbalenou a registrovanou kartu vám nevymění.

Ale moment prosim, objednávka byla udělaná přes internet dá se karta vrátit do 14 dnů bez udání důvodu???

Co myslíte ???

056152

zjednodušme to

Karta Irdeto v modulu Cryptoworks nejde

Standa2
Registrace: 5/2005

P. Glisník

Když už jste sem zavítal, tak byste mohl odpovědět na velmi častou otázku posledních dní, proč na nových ICE kartách nefunguje 20 denní promo, a to ani ve Vámi "certifikovaných" přístrojích. Díky. Hezký večer všem.

polulin
Registrace: 10/2007

...ešte stále nevieme čo máš za prijmač ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

@jglisnik

ja len nechapem jednej veci.. preco sa silou mocou tlacite do niecoho co neni otestovane !! mam tu irdeto karticku ktora ma sice Irdeto ATR ale pritom je to ice karta pretoze ju vycita bezny script winexploreru ako 0d96, cize ident ma ako ice karta..
Cslink objednava 80 000 cw kariet, upc ani nechyruje o zmene systemu a len skylink sa boji ze po 2012 bude amen tma s CW. nevyvijanioe systemu neznamena jeho koniec, ani win 98 sa uz nerozvija a tiez sa da nahodit aj na vcera kupeny PC..
Ak to dobre pocitam na trhu je 5 druhov kariet, cw 0d03 ver 3v47, cw 0d03 ver 6b57, dalej 0d07 tak isto bios6, skylink ice 0d96, a teraz posledny hybrid z honosnym nazvom IRDETO ne ma problem slapat aj v licencovanych moduloch.jedneho pekneho dna sa moze stat ze 3/4 abonentov prejde k upc kde za 9 € dostanu 97 programov a za dalsich 5 € 8 HD programov k bezproblemovej cryptoworks karticke sice z 12 mes. viazanostou a ako bonus mozu si pouzivat vlastny STB.
Bujn*ch maltak isto velke oci po odchode z trade a vidite kde skoncil .. mam obavu aby za 3 roky neskoncil tak aj glisn*k

Fogovic
Registrace: 8/2010

Z koušeno v HDBOX 9200 dale AZBOX, Satelita 2000, ferguson ariva 200, ferguson 7318, Showbox S500, S700, Openbox 820

056152

pro polulina

O tom, že na ICE kartách nefunguje global free v přijímačích Skylink READY opravdu nevím. Můžete být konkrétní, který přístroj máte na mysli?
Mimochodem nejedná se o promo. Promo jsou 2 měsíce od registrace karty.
Před registrací karty s kartou náš systém nekomunikuje, nejsme proto schopni jakékoli promo v tomto období poskytovat.
Zdraví J. Glisník

jglisnik
Registrace: 8/2007

Ale tady píší že to je Irdeto modul - tak nevím. Ale radši tam napíší:
Tento modul lze teoreticky použít ve všech satelitních přijímačích s CI slotem ( za případnou nekompatibilitu nepřebíráme žádnou zodpovědnost )
http://www.sat-prijimace.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=286

Standa2

IRDETO SMIT HD

pravděpodobně měl na mysli IRDETO SMIT HD , je divné když všechny přijímače a Moduly MUSÍ mít implementované Irdeto
aby dostalo licenci , že to nefunguje jak má ...
Skylink měl přejít na Conax a jelo by to navšem a né to předražené IDETO :bigeyes:

showboy
Registrace: 7/2008

to Fogovic

UPC podle mě nepůjde do Irdeta když má zapojen Nagravision. Přejde na něj. (Moje úvaha)

Standa2

Pro pana Glisika

Na Topfieldu 6000 CR vyskočí co chvil hláška "nejste oprávnění sledovat tento program" než se karta zaregistruje a to ve FW který odstraní blikání displeje po vložení ICE karty.

056152

056152

Ve všech Tebou jmenovaných přijímačích se to chovalo stejně? Prodleva .....

Zip

@ICE card

je to prostě pouhý nástroj na zbytečné tahání peněz z obyčejných lidí,kteří nemají o tomto problému žádnou páru.Ice card je hnus,který se neměl vůbec objevit,natož tak prodávat(mohlo se bezproblému přejít zcela v klidu na Irdeto"čisté" a nebo ůplně jiné CA)..Je to prostě průser... ICE card patří do P*ICE... No comment a pardon!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

to jglisnik

Bez řádné registrace dojde po 20 dnech k přerušení příjmu kódovaných programů.

http://skylink.cz/web/structure/19.html
-----------------
P. Glisník
Když už jste sem zavítal, tak byste mohl odpovědět na velmi častou otázku posledních dní, proč na nových ICE kartách nefunguje 20 denní promo, a to ani ve Vámi "certifikovaných" přístrojích. Díky. Hezký večer všem.

Standa2

Trochu jsem pátral a zjistil, CRYPTOWORKS dostává 7 dolarů za licenci z každého přístroje a modulu cryptoworks. Kdyby přešel SKYLINK na CONAX kde poplatky za licenci jsou zanedbatelné. Tak by to jelo skoro navšem. A myslim si že SKYLINK je trochu šikanovaný ze strany Cryptoworks/Irdeto a neměl by si to nechat líbit. Jo ještě jsem se dozvěděl že se už se z úspěchem testuje FW a karty v UNI čtečkách některých přístrojů pojede.

056152

Pro Zipa

Ano stejné ve všech jinak bych do sapra s tím ani nejel.

056152

Pro pana Glisika

Jak je to s těma 14 dny. Kdybych si kartu objedanl ve vašem eschopu rozbalil a chtěl vrátit do 14 dnů vrátili by jste mi peníze???

056152

056152

tak to je jasná nekompatibilita modulu. Pokud Ti tuto kombinaci poradil prodejce, je to jeho problém (na Tobě záleží jak to s ním vyřešíš), každý schopný prodejce má testovací kartu a měl by vědět co prodává.
Tady vidíš, že se opět nejedná o chybu Skylinku, ale zase to odnesli oni. Chtělo by to i nějakou pokoru.

Zip
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra