![]() |
|
CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?Na základě přečtených spousty diskusí níže zastávám názor, že vše by bylo bez problémů, kdyby na náš trh současně se sat.přijímači Skylink HD Ready vstoupily i CI moduly Skylink Irdeto Ready. Kdy už proboha prosím budou??Za 3 týdny je konec roku, karty Skylink Irdeto se už pár týdnů prodávají, ale moduly k nim stále ne. Je to tristní situace a Skylink by už konečně měl ukončit testování a CI moduly Irdeto s certifikací pustit na trh! Nebo tu podobné diskuse budou jen přibývat!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?Ja mám iné hodnoty v živote,ako nejaký modul,majte sa.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
@kostik123Ty jsi mi opravdu dobrák od kosti:Dejf požadoval modul Irdeto certifikovaný SkyLinkem pro kartu Skylink Irdeto a Ty nabízíš modul Irdeto v nějakém pochybném shopu označený "pracuje s kartou SkyLink" a certifikovaný Tebou a nakonec z Tebe vypadne, že máš ICE. Děkuji, ale stojím si za svým: kvůli podobným shopům a rádoby dobrákům je tu spousta zbytečných dohadů Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?Presne toto mi hery hovoril,on tu veľa ľudom pomohol a kolký sa do neho navážajú,asi mu závidia.Proste noplatí sa pomáhať,lebo sa vždy nájde niekto....(nechcem nadávať)VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?Ja som si zasa všimol,že VEEEĽA ľudí sa tu naváža do tých čo sat.problematike až tak nerozumia,jediný hery mi pomohol R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
JackalSorry,ale ja som to myslel v dobrom a chcel som mu poradiť čo mi šlape z ICE kartou od Skylinku aby vedel,myslím Dejfovi.Ja tomu až tak nerozumiem,ale mal som dobrý úmysel.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123Je chválihodné, že jsi chtěl poradit R^ (fakt), ale cesta do pekla je dlážděna samými dobrými úmysly - bohužel kvůli podobným dobrým úmyslům je v tom chaos. Rv Ještě jednou promiň, jsem trošku pruďasJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
JackalV pohode,sme len ľudia,nikto nieje dokonalý.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: CI modul Irdeto(certifikovaný)- bude už?@Dejftak proboha přejdi k certifikovaným strojům, pokud chce mít zákazník, ale i Ty jistotu, tak co furt řešíš. Skylink dokonce nyní dočasně dotuje Hd komplety přijímač a karta, podívej se na jejich e-shop, najdi si lepšího dodavatele ..... Neříkej mi, že je u Vás chudý lid a jde po tom nejlevnějším, pokud jim nejsi schopen vysvětlit, že za jistotu se platí, tak to zabal. Až bude certifikovaný modul, tak se ke svým oblíbeným přijímačům vrátíš, ale věř tomu, že se na ně už vykašleš. Také můžeš dál prodávat své oblíbené zboží v kombinaci CW modul a ICE karta. @kostik123 jak píše Jackal, takové dobré úmysly, založené na špatných informacích dělají více škody jak užitku. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |