![]() |
|
Skylink ICE a Irdeto smith zelenýDobrý den máte někdo zkušenost s tímto modulem a kartou posledních 14 dnů to začalo dělat u zákazníků problém děkuji za odpověd |
crazzy1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE a Irdeto smith zelenýNedávno tu niekto písal,že mu v tom module ako dávaš zákazníkom teda zelený SMIT ide v pohode,tak neviem kde je problém.Rád by som ti poradil,ale ja mám iný SMIT modul a to fialový a ten šlape v pohode z ICE kartou R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE a Irdeto smith zelenýDěkuji za odpověd problém je vyřešen příjímač inverto scena přehrál sem novej soft díky |
crazzy1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE a Irdeto smith zelenýNa Smit modul nedám dopustit.Jeden z mála bez problémů. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Skylink ICE a Irdeto smith zelenýNo problém u smitů může být ten, že vyšlo mnoho verzí fw. Mě se dostal do ruky s fw 3.9.8 a divil jsem se, že nemá ještě možnost vypnutí hlášek a další problém, že v hodně přijímačích sou sním různé drobné problémy. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
irdeto Smith CI+Jak ovládat modul irdeto Smith CI+ v televizoru Samsung.díky za info |
mar72
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
![]() |