Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Na obou TV nejde satelit

Zdravím, před dvěma dnama byl u nás strašný vítr a od té doby nejde satelit . Na dvou tv není vůbec žádný signál . Už jsem zavolal technika, ale ten přijde až ve čtvrtek, chci se zeptat jestli někdo neví, co zkontrolovat a zkusit nastavit znovu, kdyby byla parabola správně . Díval jsem se a nic urvaného tam nahoře není . Možná to bude v nastavení, neporadíte pls někdo, co a jak zkusit aby to zase šlo ? MOC DĚKUJU, PĚKNÝ VEČER

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Na obou TV nejde satelit

Napsal jsi toho hodně, ale vlastně nic. Jakej stroj, lnb sigly, twiny jedna parabola nebo možná dvě. Zkontroluj si kabely u lnb nebo pohnout parabolou jestli jsi teda jak píšeš ve stroji nic nenastavoval ;)

slapet
Registrace: 11/2007

Jestli má ta parabola ze zadu plast a na něm přasku, tak nejspíš je hnutá v elevaci. Jestli je duralová, může být i tzv. vylomcovaná. Ná dobře staženou přasku na stožáru a pohnuti, to nevidím.

CES
Registrace: 4/2007

Nastav si na televizi NOVU a sprav si znacku na držiaku Paraboly a skontroluj Parabolu na šroboch s konzolou . Jemne posun po 1 mm Parabolu do prava digitalny signál je 5 sekund oneskorený -neponahlaj.Njlepsie ak vidíš na televizii.Postup potom zopakuj do lava .ASI TOLKO
Naladíš to SAM a technika nech odpočivať :laughing:

DURAN
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra