![]() |
|
DM 800 NewNigma2netace mě převčírem naladil, má ji někdo nainstalovanou a a co na ní nejvíc oceňuje ? |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: DM 800 NewNigma2Mal som PLI Jade/špatný obraz/, Nabilo 0.12/zamrzalo pri prehrávaní internetových rádií,neprehralo DVD filmy z harddisku,atď./,nakoniec som dal Newnigmu2 2.8.3. a všetko bolo vyriešené.Dva dni tam mám Newnigmu2 3.1.1.,a mám len taký problém,že keď pretočím napríklad zo Skylinku na UPC, nenaskočí hneď,ale musím prepnúť na ďalšiu stanicu v rámci UPC.Neviem,či je chyba v Newnigme,ale keď nenájdem riešenie,vrátim sa k niektorej staršej verzii. |
sync
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
DM 800 NewNigma2A jaká je kvalita obrazu ?Měl jsem DreamEliteBH a nějak mi zhavaroval, sám od sebe. Dal jsem Geminy 5.1 a kluci tady říkaj, že má horší obraz, než třeba verze 4.7, tak váhám, zda jít do té 4.7 , či do něčeho jiného ??? |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: DM 800 NewNigma2Taky jsem si asi jako vetsina prosel zkousenim ruznych images do DM800 az jsem skoncil u NewNigmy2, ktera mi temer plne vyhovuje (od verze 2.X). Nejprve jsem to vice jak rok honil pres MeoBoot, verzi 3.0.x jsem nemel odvahu zkouset, ale 3.1.1. je zase celkem OK (i kdyz vim o par postupech, jak ji jednoduse srazit, ale to je udel OE1.6. obecne) a to tak, ze jsem se vykaslal na MeoBoot a flaknul ji rovnou to flasky...Jsa technokrat ocenuji, ze veci vetsinou funguji tak, jak bych cekal a funkce jsou tam, kde by je clovek cekal... zakladni ukony zvlada me 4 a 6 lete potomstvo (vcetne manzelky:-]). Nicmene je vhodne ji trosku pomoci ve vylepseni... samozrejme pomoci plug-inu. |
PaJaSoft
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: DM 800 NewNigma2Počul som,že Rudream ma najkrajší obraz.Ja som ale s kvalitou obrazu Newnigmy veľmi spokojný. |
sync
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
![]() |