Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

SAMSUNG PVR

Ahojte, mám TV SAMSUNG s funkciou PVR. Ide o to, že chcel by som nahrávky z ext. HDD stiahnuť do PC. Lenže PC mi vo Windowse nevie rozpoznať USB a ani formát nahraný z TV. Formát do ktorého sa súbor na ext. HDD nahrá z TV je XFS. Viete mi niečo poradiť? Vopred ďakujem za odpovede.

Tibor23
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SAMSUNG PVR

1.Co o tom pisu v navode alebo na strankach samsung.sk?
2.Disk bol formatovany na aky file system?
3.Ak to zavana linuxom asi bude treba nieco doinstalovat na PC,ale to by mala byt dostupna informacia pre majitela TV od predajcu alebo manualu k TV pripadne zo stranky vyrobcu.Skus ist tymto smerom.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

SAMSUNG PVR

Zase Samsung vymýšlí jak lidem zbytečně komplikovat život. Taky nechápu proč by to nemohlo umět nahrávat do TS či MPG. :-/

Violista
Registrace: 7/2007

SAMSUNG PVR

ono to nahráva do súboru .ts, ale potom to šifruje. Taže v tom je ten problém, musí sa to dať nejak obísť. Určite sú na to nejaké programy. Prosím poradte mi, keď viete. Určite to nerobí len TV. Podobné šifrovanie majú aj iné prijímače a aj satelitné.

Tibor23

to liquere

1) v návode sú len základné informácie, nič o tom tam nepíšu. 32) ext. HDD naformátuje TV hneď ako ho zapojím a je vo formáte XFS. 3) ono to zaváňa linuxom, ale neviem nájsť žiadny program. že vraj sa súbory šifrujú kvôli licenčným podmienkam a ochrane dát a pod.

Tibor23

Ak to je tak tal pouzi tento program na zobrazenie disku formatovaneho pod linuxom vo win.
http://www.ext2fsd.com/
nainstaluj ho a potom pripoj ten disk,ak ho zobrazi uz mozes pracovat.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

nejde mi to, HDD to zobrazí, ale nič neviem robiť. neviem s tým HDD pracovať.

Tibor23

Nic nevidis na disku(subory)alebo jednoducho sa len nedaju otvorit ale vidis ich tam?Alebo ako?

liquere

celkovo nejde ani disk otvoriť. Ten program ext2fsd vidí ten HDD ale v kolonke file system je napísané RAW. Podľa mňa ho ten program nevie rozoznať. Ako som napísal, HDD je vidieť ale neviem ho vo windowse otvoriť.

Tibor23

Ten soft ti ho spristupni pre windows.Nie na prezeranie v nom.Prezeraj cez prieskumnika alebo to zobraz cez tento pocitac.Ak to nepojde zavolaj do samsunga a budu vediet asi trt.

liquere

nevie mi ho sprístupniť ani ten program a na infolinke SAMSUNGu nebudú vedieť nič a keby aj vedeli, tak nič nepovedia, lebo to je spravené naschvál ako som už písal. Viem že určite sa to dá nejak obísť, ale neviem ako. Preto tu vypisujem.

Tibor23

Tak uz neviem,ten samsung ak ma net kabel alebo wifi skus to preniest cez siet na PC.Snad aspon nieco v tom navode je okrem vahy a rozmerov.Nech sa dari....

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra