![]() |
|
Penthouse HD - reseni?No tak ne ze bych vedel presne jak a proc, ale kanal zacal fungovat. Co jsem udelal - vyndal jsem kartu z modulu Technisat Cryptoworks a vlozil jsem ji do modulu Mascom Easy.TV. Pri prepnuti na tento kanal se ted modul aktivne zeptal na pin (to ten Technisat modul nikdy neudelal) a kanal zacal fungovat. V menu modulu jsem pak zmenil nastaveni pro parental rating na karte a ze stavu undefined jsem to prepnul na No restricted, vratil jsem to do modulu Technisat a program bezi a na zadny PIN se nepta.Satelit Technisat Digicoder HD S2, karta Skylink ICE. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD - reseni?riesenie-refresh a jedesAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD - reseni?ako urobiť refresh? dik |
fansatr
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD - reseni?Ty problémy s PH které někdo má a někdo ne asi budou opravdu špatně definovaným stavem parental rating na dané kartě. Měl jsem taky problém na ICE kartě (výměna), PH HD za boha nešel, až když jsem se pohrabal v parental rating, rozjelo se to okamžitě. S refreshem to nemělo nic společného. |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD - reseni?parental rating je kde na karte? dik |
fansatr
![]() |
|
RE: Penthouse HD - reseni?Někde v přijímači menu modulu nebo čtečky... záleží na konkrétním přijímači a včem máš kartu (použitý modul?).... to je různé. Můj Argus mini to zvládl v nastavení čtečky (CA nastavení - Smart card management...) |
lance
![]() |
|
RE: Penthouse HD - reseni?mám argus picollo a tam ? |
fansatr
![]() |
|
RE: Penthouse HD - reseni?picollo jsem neměl v ruce, v mini to je pod pložkou "Smart card management - maturity rating... " nebo tak nějak |
lance
![]() |
|
RE: Penthouse HD - reseni?tak nejak je ako byť trochu tehotný, napíš prosím postup na tvojom prijímači ako si to spustil lance, dík |
fansatr
![]() |
|
RE: Penthouse HD - reseni?Nesedím u přijímače, takže zkusím z hlavy, možná budou ty položky menu trochu nepřesně ale s tím si snad poradíš...CA nastavení - card info (najet na vloženou kartu Cryptoworks) - Smart card management - Set maturity rating, potvrdit OK (vyžaduje zadat PIN) a pak jsem změnil nastavení na 18+ a potvrdil OK. Program se rozjel a fungoval i když jsem pak změnil stav na "no restricted". Původně nebylo na kartě toto nastavení definováno, tak z toho usuzuji že to byl problém proč PH nejel, ale je to jen moje doměnka... Zápisy na kartě se nezměnily a program se rozjel. Připomínám že se bavíme o ICE kartě (ne CW) Na CW karty chodí na PH asi zvlášní zápis, takže někdo se starou kartou může mít problém i s chybějícím zápisem... (viz. refresh...) |
lance
![]() |
|
opravata druhá volba se nejmenuje "no restricted" ale "disable MR", takže srhrnuto :Penthouse chodí při nastavení Maturity rating na kartě "disable MR" nebo "18+" |
lance
![]() |
|
![]() |