![]() |
|
Vortimond má ban neomezeně?Koukam na https://www.parabola.cz/forum/black-list/To je kuli tomuto vláknu? https://www.parabola.cz/forum/topic-56992/ To se ti zelenáči zase předvádí! :laughing: Tady někdo kope za upc. Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
mjamriskaMyslím, že se mýlíš. Vorti nedostal banán za článek o UPC, ale za to, že urážel a podváděl při registraci na tomto foru. Představ si, že by to dělal každý. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Bože muj, co to tady furt nelete. Tomu člověku někdo sebral svobodu, někdo ho zabil, nebo co? Ten sedí u počítače a provokovat začne zase pod jiným nickem. Kdyby jste probírali alespoň něco užitečného z oboru, každej druhej tread je o nějakém blbečkovi...Furt tady skuhráte jak vám někdo ubližuje, tak sakra táhněte do hajzlu, běžte něco dělat a neopruzujte tady, vždyt to je hrozný. Jak malí, rozmachaní parchanci! On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?koho provokuje Vortimond ten zrejme nema ciste svedomi |
saul
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?-- A na Vortimonda platí stejný metr jako na všechny ostatní.-- Je to tak jednoduché. Pravidla platí pro každého. Pokud se někdo registruje několikrát, je to podvodník NE, tady to pravda není. Jsou tací, co mají dvojitou registraci a jsou chráněni téměř jako živočich před vyhynutím. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaDokud to neprokážeš konkrétně a jmenovitě, je to jen prázdné tlachaní.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Vortimond má ban neomezeně?Pokud se nedozvím pravdu tak dávám výpověď!!!Ale myslím jsi že se ji opravdu nedozvím :fuming: |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
Vortimond má ban neomezeně?Pokud se nedozvím pravdu tak dávám výpověď!!!Ale myslím jsi že se ji opravdu nedozvím :fuming: |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Narodil jsem se na "Husa" Pravda vítězí !!! Jestli se jí ale dočkám, tak to teda nevím !! A vo tom to je !!! |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
SaxonNení to tlachání, podívej se do Black listu. Dokonce jsem to tu nedávno rozebíral s jedním z adminů, dotyčný to dokonce sám přiznal, ale byl jsem utřen jako mokrej hadr. Vyhledej si to zpětně, myslím, že to není víc jak měsíc.Nechci o tom již mluvit, ale když tu někdo vítězně píše, že pravidla platí pro každého, tak .......... Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Jediný kdo mě napadá, tak to je Vlado Fogo, ale te má bloklý nick na vlastní žádost, stejně tak D2MAC. V tom žádný problem nevidim. Až se mi muj nebude líbit, tak to udělam stejně, ale muj nick se mi líbit nikdy nepřestane.Je tady někdo jiný v diskusi, který má další svůj nick bloklý kvuli porušení pravidel? Já žádného neznam. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?D2MAC tak už dokonce neni, takže si ho může klidně vzít ten človět z Kladna. Bylo by mu to podobné... :)))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@knawity si ozraty? co to trepes? |
acdc
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Je patrné, že na vortimonda má každý názor úměrný osobní nebo dokonce nacionální ješitnosti. Kdo se dokáže trošku povznést nad občasné vortimondovy expresivní výroky (a kdo je tady někdy nemá?), všímá si hlavně jeho příspěvků užitečných a kvalitně informativních. Mnoho přispěvatelů má ovšem značně hypertrofované ego, ti mu neodpustí, že se o ně někdy otřel. A někteří slovenští kolegové? Ti mu neodpustí ani do případné účasti Slovenska na příštím MS ve fotbalu. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
knawividím to velmi podobně....Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
Re: Vortimond má ban neomezeně?Ať byl vortimond jakej byl jeho zajímavé informace a tipy na programy apod. tady budou chybět.Na druhou stranu si měl víc rozmýšlet co píše.I tak říkám ať se to někomu líbí nebo ne, vorti jseš borec. R^ |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Antonio20: Souhlasím |
spirit25
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?no bóóže, tak se tu občas podvádí...... v politice a v "podnikání" se podvádí daleko víc a taky se hovňo děje :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?tak snad len na uvod, uprimne priznam, ze vortimond by odo mna banan na trvalo neziskal, ci sa to niekomu paci alebo nie, mam toho chalana rad, rozhodnutia inych respektujem a nekomentujemmarco37: odpovedal som na konkretnu otazku jedneho z prispievatelov, to ze vy ste danu informaciu pouzil ustipacne, neriesim, respektive co som ako mal ocakavat? ten titul som nedostal zadarmo, ako sa to napriklad realizovalo u Vas na jednej z pravnickych fakult (to len tak na okraj) kuba: nezacinaj znovu s temou "na vlastni zadost" Saxon: respekt! ... nech sa dari, ahoj ;) ... vortiku vortiku, vidis jak te tady mame radi :8) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Jen jednu větu,nic víc. Ono totiž nejde jen o "na vlastní žádost" na to se to stočilo v diskusi, ono šlo hlavně o to, že jemu taky projdou urážky a napadání v jakékoli podobě. Takže podstata je stále stejná.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?http://www.youtube.com/watch?v=Y0asjvLRK6A:laughing: :laughing: :laughing: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@alfasex :myslíš fórum freak... to, že ma má niekto v ignore znamená to, že sa mu napr. moje názory nepáčia, alebo sme sa niekedy pochytili. obdobne mám vlastný ignore list aj ja a mnohí ďalší, hlavne na tom vyššom schodíku. Ale taký je život.Ak si už spomenul to konkurenčné fórum, pokladám ho za najobjektívnejšie a naj odbornejšie, čo u nás je v rámci techniky. A hlavne, názory vo fóre sa nemažú na základe toho, kto si na servery čo zaplatí. ;) |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
jarino1978a) ignore ignore, zeby si nebol az tak dokonaly? ... ano to forum je pomerne slusne pokial ide o odbornu stranku, bohuzial i v ramci neho sa prejavuju ludske negativa, ktore som mal moznost vidiet i pri tvojom username, a neslo o odbornu problematiku (nikto nie je dokonaly, ani ja:-P)b) ak som niekedy zmazal urcity thread, tak to bud absolutne prekracovalo pravidla (napriklad thread ako na sharing domacich platforiem) respektive informacie v danom threade mali uroven viac krat mnou spominanej IV cenovej inak, ide o specializovane forum, ktoreho zameranie je uplne inak postavene ako je to v pripade parabola.cz forum je take ake si ho uzivatelia urobia, bohuzial niektori svoju neschopnost vedia prezentovat len vulgarizmom, osocovanim atd atd ... nech sa dari, ahoj ;) ps: "A hlavne, názory vo fóre sa nemažú na základe toho, kto si na servery čo zaplatí. " klames, ale na to som si ja zvykol ... ja ako admin nie som nikym plateny, inak ak by chcela niektora spolocnost ma zasponzorovat nie som proti :))) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasex :dokazovaním toho, ako a čo sa robí, sú zásahy do fóra a diskusií k článkom. na obranu vortiho môžem len napísať, že on zverejnil pravdu a odozva od admina nebola adekvátna a bola neprimeraná. nehodnotím ďalšie príspevky, ktoré nasledovali, hodnotím len adminovu následnú reakciu. Obdobné to bolo za čias agenta 007, nič sa nemení. Už som to spomínal ohľadom Arivy, spomínal som to aj v čase, keď tu vychádzali PR články napr. od UPC, kde každý deň vyšiel článok, ako keby vznikol ôsmy div sveta. Vorti len poukázal pravdivo na to, čo bola pravda a čo bola lož. To, že to sa tu niekomu nepáči, ešte neznamená, že bude ovplyvňovať ľudí.Ako poľahčujúca okolnosť je to, že podobnú skúsenosť mám aj na iných fórach, kde napísať holú pravdu o recenzovanom výrobku, znamená mazanie zo strany admina. Apropo : prečo je stále zakázaná diskusia k recenzovaným STB ? Zvlášť, keď ich robí bývalý admin ? :-/ |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?piste vsetci modrym perom, ina farba nebude! :laughing: |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
Tento rozcestnik snad nie je cenzurovanywww.digimedia.cz |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |