Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

jans monoblock(včrejší téma)

Zdravím vás všechny,tak jsem dnes opět zkoušel a zase nic.Ten můj monoblock není schopen vůbec zaznamenat signál z 23.5.Tam vůbec neproběhne náznak signálu,je to mrtvé.Ale 19.2 uplně v pohodě,nevím jak se tohle může stat.A pak když tam dám ten jednoduchý Sharp tak to najdu okamžitě.Dám příklad:kdyz ted jedu jenom na 23.5 s jednou hlavičkou a nebudu hýbat s parabolou a vyměním to za monoblock tak tam ta 23.5 musí okamžitě naskočit ne?pak teprve si stím můžu pohrát a doladit 19.2.Ale když jsem to vyměnil tak to bylo mrtvé,to nemůže byt moje chyba.Tak jsem to vrátil a se.. na to.Pan prodejce je asi kouzelník když montuje 6° monoblocky na 23.5+19.2.To jsou radosti :bomb:

jans
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

Neumíš číst?

takto to mám ted nastavené když tam mám single na Astru 3A 23.5

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

kamil_k4

prosím tě jestli mi to můžeš napsat,ted to mám takhle nastavené.Zítra tam dám ten monoblock(inverto)upnu ho za pravou nohu tudíš ten vlevo bude volně.tzn.že ten upnutý bude na 23 a ten vlevo bude šilhat na 19.Jestli je to tak tak mi prosím napiš jak mám nastavit ty diseqC porty.Ještě to zkusím když to nepůjde tak na to kašlu,za 4měsíce se stěhuju do baráčku tak si někoho pozvu,kvůli tomu si ted nechci nikoho platit,protože bych to potom mohl platit znova.když mi to napíšeš budu rád,když ne nevadí.Děkuju

jans

RE: jans monoblock(včrejší téma)

ja mám na arive A19E-port 1 ,A23E port 2...samozrejme s monoblokom

kamil..sorry prehliadam...

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

jans

pozri si link co som ti poslal vo vcerajsej teme tam to je pekne nakreslene

mjamriska
Registrace: 4/2003

Tak proč tady děláš ze sebe ..... když nakonec ve finále na to kašleš?Nechápu toto:,kvůli tomu si ted nechci nikoho platit,protože bych to potom mohl platit znova..A proč ?To jako že by se to muselo nastavovat2*?Mám za to když to odborník jednou nastaví tak to je takový problém to sundat ze stožáru a přemístnit jinam ?Snad mi nechceš namlouvat že vše rozebereš do posledního šroubku?Rozvíříš tady debatu a najednou začínáš vyklízet pozice,tak na férovku přiznej že nejsi ochoten platit odborníka.Akorát děláš tady divadlo.Dva dny a pak se na to vykašlat a eště urazit a nasr...t pár lidí co se ti snažili poradit.Přeji dobrý výsledek
:laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

RE:monoblok

Nejdřív by si měl ten monoblok vyměnit za ten správný a pak teprve vymýšlet co dál. Prostě klasicky po česku tj. úplně obráceně.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Myslím že už to lépe vysvětlit nelze..... R^

Bylo to popsáno již ve včerejší "Témě" a dnes už to bylo napsáno minimálně opět dvakrát.....

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Kamil_k4

Víš že mu to máš napsat jak to udělat.Xkráte je to tady popsaný a vysvětlený a on to chce napsat jak to udělat, to hraničí s ........! Ať si každý doplní co uzná za vhodný.Připadá mi že je buďto velmi naivní nebo a to je větší pravděpodobnost velmi nechápavý.Nebo si myslí že se najde nějaký sebevrah který mu to pude gratis namontovat,naštěstí se neozval odkud je.Ten jak to vypadá nemá ani!základní ánung o satelitní technice.To je asi jako kdyby soustružník chtěl operovat slepé střevo ale je amatér.Jestlipak se ozve amatér jak dopadl-tipuji:kašlu na to -tady nikdo neporadí. :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

@petr33

Zdar petr33,jednak mě tvoje urážky vůbec nevadí,piš si tady co chceš.Za druhé,tu parabolu mám docela špatně přístupnou tak mi to docela dává i zabrat,možná mi hrozí i nějaký uraz,ale to je jedno.Opravdu mi to dělá problémy toto pochopit,podle mě pokavad mi to nikdo neukáže a nevysvětlí tak je to dost složitý.Jinak třeba ohledně Pc jsem se všechno naučil sám a tam mi to jde a byl jsem uplný lajk.Hold každej se nenarodil jako montážní technik satelitů.A když se budu stěhovat tak přece nebudu vyhazovat peníze když tu parabolu budu potřebovat naladit jinde,ono to není jenom to sundat z držáku a namontovat jinde.Určitě jsi majitelem nějakého měřáku přijmu,jestli se s tím dokonce neživíš.Myslím,že jsi se ktomu umu taky nedopracoval sám.A jestli jo tak jsi dobrej R^

jans

Já tě neurážím,urážet si tady začal ty!!U tebe je vidět to že ti není pomoci!Ježíššmarjá-co chceš vysvětlovat?Já už ti to píši teda po třetí-Přečti co jsem ti psal kde jsou návody či videonávod- to je tak těžký pochopit? Ty neumíš číst?A doopravdy je s tebou sranda- jednou točíš anténou a pak k ní máš špatný přístup.A když nechceš vyhazovat peníze tak proč se nedotazuješ jindy?A satelity už delší čas nemontuji převzali to mladí.A když se "chlubíš" že ses naučil ohledně pc všechno sám tak proč se taky neučíš sám něco o satelitní technice?Ono je jednoduchý se ptát že?Co se takhle podívat do sekce ABC?To se ti taky nehodí že?Jak asi jsem začínal já i jiní?V sekci ABC a obětoval jsem peníz a koupil jsem si něco o sat. technice.A ktomu umu-ono je občas potřeba přemýšlet ale co ty tady vyluzuješ to nemá obdoby. A místo aby sis nasypal popel na hlavu tak se držíš hesla-nejlepší obrana je útok že?Kolikrát ti to tady už bylo vysvětleno, alespoń 12*A pořád si meleš svoje.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra