![]() |
|
scartyzdravim ,kolega chce zakoupit reciver hd ,tak jsem mu nabidl ze mu ukazu jaka nabidka je na skylinku ,ovsem nastal problem ma doma sestavu panasonik odhadem 10 let myslel jsem ze se jedna o tv avsak tento zobrazovac v uhlopricce asi 106 ma pouze scarty a pripojku na pc do toho cpe signal pres dvd reciver ma prijem z dvb-t a analogoveho reciveru z astry 19,2 ,dotahl jsem hd optex styx kappa ale ouha pokud nemam hdmi kabel tak pres scart mi nejde otevrit menu ,info epg a seznam druzic takze smula ,,,dotaz zni je to obvykle ze se u reciveru hd pres scart nikam nedostanu? htel jsem mu zakoupit ...Optibox Zebra, Karta Skylink Standard HD ID, OP80, LNB Monobloc ale vidim ze to bude chtit i tv ful hd nebo je to jinak ,pripojeni bude muset mit pres scart a radeji uz reciver s Integrovaným dekódovacím systém IRDETO pomuze mi nekdo radou a popisem reseni? diky |
fram
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 431 |
![]() |
|
RE: scartyA/ cez SCART je úplne rovnaký prístup do menu prijímača ako cez HDMI, YUV. Aspoň u normálnych prijímačovB/ jemu je momentálne zbytočné čokoľvek HD (hlavne karta HD) keď nemá iný vstup než SCART. C/ integrovaný Irdeto je možno dobrý, ale kartu by som určite kúpil ICE. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
fram:Ta TV opravdu nemá YPrPb vstup (3x cinch: zelený, modrý a červený)?Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: scartyproste pres scart se nikam nedostanu u tohoto reciveru nejde nic , za b nebudu ho tlacit do reciveru (at je hd nebo ne neresim )s cryptowo systemem a tuto nabidku od skylinku by akceptoval ale musim si byt jisty ze se dostanu vsude pres scart u tohoto multimedialu to nejde jedine hdmi kabel |
fram
![]() |
|
technikTKRjo myslim ze YPrPb vstup to sem zaregistroval skusim jestli ta moje masinka mi pres tohle pusti do nastaveni a nabidek aby byl v obraze divny optex |
fram
![]() |
|
RE: scartyreceiver ktorý ide len cez HDMI má niečo špatne.U normálneho prijímača idú všetky výstupy identicky. Čo je to za nezmysel že nemáš napr. EPG cez SCART? |
Dagy2
![]() |
|
Dagy2me by to taky zajimalo ,nejsi prvni co se divi |
fram
![]() |
|
technikTKRYPrPb vstup funguje vlezu vsude tak se mrknu jeste zitra jestli stim ten zobrazovac disponuje ,aby mel prectavu, ale pokud ten optex je vyjimka tak to uz nebudu rozvadet a kdyz zakoupim tu zebru a pujde to pres scart tak bude spokojenej ale pisete ze to je normal u kazdyho hd ze se do nabidek dostanu a tak je to pak v pohode diky |
fram
![]() |
|
RE: scartyNemá ten přijímač (ne TV) dva scarty? Často bývá jeden označený jako TV, tam jde vše a druhý, značený jako VCR a tam jsem už v několika případech viděl, že nešla grafika (menu) apod. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: scartyVacsinou VCR scart je iba CVBS teda ani RBG.Ale pokial nema HDMI nebude ziadne HD treba sa poobzerat po poriadnom TV tento je uz do detskej! |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
KamilZne ne ma jen 1 kus ,dal jsem info na potporu optexu tak su zvedavi kde je chyba ,jinak zaruka a jede |
fram
![]() |
|
RE: scartyna podporu ne na potvoru sory |
fram
![]() |
|
RE: scartya ten scart kabel je full? |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: scartyjo a ma 21 pin :))) |
fram
![]() |
|
RE: scartyaj v nastaveni prijmaca ,,nastavenie obrazu-rbg-cvbs-yuv,,Potom este dalsie ,,vystupne rozlisenie aj vyber vystupu,, Musi to ist! ,,doteraz to vzdy islo,, |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
villarskusim vystup na RBG JE TAM je tam nastaven CVBS jestli to pomuze nevim |
fram
![]() |
|
RE: scartytak nic proste nejde ,diky vsem za snahu pockam na vyjadreni optexu pak dam vedet diky |
fram
![]() |
|
CVBS, RGB, S-VIDEO na SCARTEnemá nič spoločné s tým, kam ťa SCART pustí alebo nepustí.Proste je to nejaké zmršené u toho prijímača. Ešte by to bola tá vyššie spomenutá možnosť, že SCART je tam len na pripojenie VCR. |
Dagy2
![]() |
|
RE: scartyMANUAL ..B.4) Kabel HDMINa vašem přijímači máte 3 možnosti připojení: * pomocí kabelu HDMI K propojení přijímače s televizorem použijte dodaný kabel. * pomocí kabelu YUV K připojení vašeho přijímače použijte kabel YUV (nedodán). Poznámka: Toto připojení umožňuje získat pouze videosignál. Chcete- li také audiosignál, musíte použít konektory typu RCA (pravý/ levý). * pomocí kabelu skart K připojení vašeho přijímače použijte kabel skart. PS: Tento druh připojení neumožňuje obnovení vysokého rozlišení |
fram
![]() |
|
RE: scartyTAKZE ZAVADA SCARTU |
fram
![]() |
|
RE: scartyGolden Media 9060.Keď výstup v menu prepnete do YPrPb, tak na scarte nejde menu ani epg,.... Keď v menu prepnete na RGB, tak nejde nič cez HDMI. A je to tak od výrobcu. Takže to bude asi podobný prípad. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
![]() |