![]() |
|
Nároky na USB flashProsím znalce datových toků jednotlivých stanic o definici nároků na rychlost zápisu a rychlost čtení pro USB flash při záznamu HD stanic SKYlinku a FTA HD stanic. Za věcnou nebo vtipnou odpověď děkuji. Pozn.: Flash proto, že záznam nahraný v obýváku chci sledovat v ložnici na jiném přijímači. První pokusy na SD dopadly dobře(!).Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
Taknějak víc záleží hlavně na rychlosti zápisu.Ta by neškodila mezi 12-15.U čtení to bývá víc,ale zas tak velkou roli to nehraje.Třeba Corsair Voyager GT nebo Emtec S-450 AES atd. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Nároky na USB flashta rychlost zapisu 12-15 je dobra tak pre sd kanaly...na HD potrebujes aspon 30 Mb/s aj to moze byt malo...ja mam usb Xtreme corsair...a ta stiha...skylinkovske HD v pohode..ale pochybujem ze by stihalo nejake poriadne HD alebo hd skylink je take vylepsene SD...nic moc... :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Nároky na USB flasha este by ma zaujimalo ako chcesp rehrat zaznam spraveny jednym stb na inom stb...to pokial viem nie je mozne..kazda znacka ma svoj vlastny format..a kazdy typ prijimaca taktiez takze ti to nepojdep rehrat na inom stb ako na tom na ktorom si to nahral..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
Takten Corsair GT stíhá Skylink HD aspon u mne zcela bezpečně. |
hobo
![]() |
|
Jde totakto:1.V obýváku je Technisat HD S2, v ložnici HDS8X, stejně tak v kuchyni je HD8SX. USB flash je zformátovaný na HD8SX v kuchyni. 2.Po vložení do HD S2 se použije Menu Media organizer a překopíruje se nahrávka z HDD disku na USB flash. 3. V kuchyni to pak hraje, v ložnici je třeba provést kontrolu čistoty souborů nahrávek, pak to hraje taky. Nejen, že jde o přenos nahrávky mezi dvěma přijímači stejné značky, ale i jiné značky (ale od téhož výrobce). Technisat HD S2 dokázal přečíst nahrávku z DVB-T boxu ECG tak, že nahrávka byla z USB flash nakopírována na HDD disk a pak to hrálo bezchybně. (Huráá...) Poznámka: Technisat ukazuje orientačně datové toky, ale tomu moc nevěřím, jde o informaci, která má určité zpoždění... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Nároky na USB flashto je mozne..skylink HD pada neustale bitrate ...o chvilu to stiahnes aj na pomale usb :laughing: Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Nároky na USB flashok..tak potom je to ok...nevedel som si to predstavit..ako to u teba funguje ale uz chapem.okskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Nároky na USB flashodporucam ti toto usb:http://www.tntrade.sk/patriot-extreme-performance-16gb-usb-2-0-xporter-xt-boost-200x-vodo-na_d14863.html odskusane...v pohode skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Nároky na USB flashnajrychlejsie klasicke usb je od fy. corsair ma citanie 30 Mb/s a zapis 25,6 Mb/sskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Nároky na USB flashMám odzkoušený "Patriot 16 GB".I native HD nahrává bez problémů, přístroj Topfiel SBP 2010. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drivehttp://www.testfreaks.com/blog/review/patriot-64gb-xporter-magnum-usb-flash-drive/no.1 nedam za nic R^ Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE:Nároky na USB flashNajväčšie nároky na USB má asi Edision argus mini.Z vlastnej skúsenosti mám aj VIP tam som meral rýchlost USB zobrazil mi 35 Mbit/s nahráva SD/HD,ale ked USB dám do EA Mini ani SD mi nenahrá a píše že je pomalý. |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
nekupuj nic co ma 30Mb/s to je totiz kravinapochybuju ze se dneska prodava neco co ma 30 25 nebo podobny v megabitech. urcite ale koupis neco co ma aspon 10MB/s. ba co vic, ono to bude mit podstatne vic v idealnim pripade. i takova mrda, ze ktery vytahnes 30MB/s bude s malejma sektorama zapolit treba jen 1MB/s. podle me to mas suma fuk. pokud to neni 5let stary, tak to bude fungovat tak jak ma. vsecko stejne bude vo radici USB v pristroji.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsNo tak to ver tomu že sa predáva to kde žiješ,ja som kupil 25mb EMTEC a fachčí spolahlivo a pochybujem že by mi nejaká 15 stačila na HD kanály."Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
Alebublajs netvrdí že se neprodává,ale tvrdí že je to nereálná kravina.Tak jsem o pochopil já. |
hobo
![]() |
|
tulentulen sorry ale ja mam usb so zapisom 12Mb/s a hd mi stiha bez problmeov. tak neviem co riesis :)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
Díky za Vaše reakces praktickými zkušenostmi. Zlaté prasátko pod stromečkem přeje samorost.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
spis si myslim,ze tady ma nekdo zasadni problemy s bitama, Bajtama a mozna i beatama a bytama.protoze jestli nekdo dneska koupil 12Mb/s tak to je takova sra.cka ze ji neni rovno. starej 1G kingston co tu mam mi totiz v peaku dava 12MB/s coz je 96Mb/s. a je v celku zasadni rozdil v radici. na starsim notebooku to tak super nechodi a nvidia nforce to je propadak Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |