![]() |
|
JOJ-ka uz to fakt prehanaEste aj o Vianociach musia zmenit program len preto, aby posunuli detom Sam Doma 2 na hodinu, ked uz musia ist spat len kvoli totalne blbej hovadine o farmarovi. Toto uz prekracuje fakt drzost najtvrdsieho kalibru!!! Toto uz napisem na RPTV, nech uz s tym zacnu cosi robit, ved to nie je normalne!!! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: JOJ-ka uz to fakt prehanaNo nenapisal som len tu na forum napisal som aj im na mail toto:Ste normalny? To fak odsuniete Sam doma 2 pre deti na hodinu ked uz musia ist spat len kvoli nejakej hluposti o farmarovi? To si neviete dat pokoj aj o Vianociach. Ludia su zhnuseny z taketo kroku. Ludia chcu mat pokojne Vianovce a pozru sa do programu co kde davaju a naplanuju si co budu pozerat, potom to zapnu a rozculia sa do nepricetnosti - a to vsetko na Vianoce. Toto chcete? Vas by take nieco nenasralo? Totalne Vam nezalezi na Vianociach. Ak ste to tam chceli, tak preco ste to nedali do programu? Ved farmar skoncil uz davno, mate to vsetko natocene, dokonca viem kto vyhral, lebo ju poznam! Ste uplne ujety ak kvoli tomu menite program! Dobre davno ste vedeli ze to tam date. Neni Vam ani trochu luto tych deti o Vianociach, ktory si chcu pozriet Sam doma? Toto je krok, ktorym ste sa fakt zaradili do absolutneho hnoja nasej spolocnosti. Fakt sa mi chce z Vas grcat, a napisem to na vsetky fora na ktore sa len da! Nech ludia odignoruju JOJ-ku na cele Vianoce, nech Vam tento krok prinesie totalne znizenu sledovanost a tym padom co najmenej penazi na reklamach, nech Vam je jasne, ze nie sme ovce, s ktorymi si mozete robit hore-dole. Su dni ked bez zjavneho dovodu zacnete film aj o 20 minut neskor ako je v programe. Ste totalne bez akychkolvek moralnych zabran! Su TV ako Spektrum, Discovery, AXN, Viasaty, NGC a kopec inych co prijimam a zacinaju vsetko na minutu presne! Radsej medzi relaciami daju nieco kratke aby vyplnili cas a zacali presne! Tieto Vianoce si strcte do(nevhodné slovo)e, to mam zelam ja!!!! |
Billysk
![]() |
|
RE: JOJ-ka uz to fakt prehanaja im dlabem na farmara aj na sam doma 2,3,4,5...a na celu joj.tv a tebe odporucam to iste..ja to naladene mam ale nepozeram to ani minutu...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
superR^ R^ R^ , uz som im napisal aj ja.....cim viac ludi napise tuto kritiku, o to si viac mozno zacnu vazit aj ludi pre ktorych ta TV je. |
smikalo
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: JOJ-ka uz to fakt prehananezacnu. seru na ludi . potrebuju reklamu a zisky..keby im vynasalo vysielat pedofiliu a incest a mali by sledovanost tak to vysielat budu...s nejakymi pokutami vopred pocitaju :zombie:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
@BillyskTak to je solidní mail. R^ |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: JOJ-ka uz to fakt prehanaSak o to ide tulen. Ze ked nebudeme kvoli tomu JOJ cez vianoce pozerat, tak nebudu mat sledovanost ani zisky z reklamy a viac si to uz nikdy nabuduce nedovolia! Treba im dokazat ze to sledovanost nebude mat, lebo o Vianociach chceme rozpravky a Vianocne koncerty, nie reality show!!! Musia si to uvedomit a my to mozeme ovplyvnit, hlavne ti, co maju doma peoplemetre. |
Billysk
![]() |
|
JOJ-ka uz to fakt prehanatu nejde o to co vysielaju, maju na to pravo, ale zaradit to na stedry vecer to je totalne znevazenie Vianoc a o to tu ide! |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: JOJ-ka uz to fakt prehanato nie je nič nové na tom slovensku. A Jojka? Nech ide do (nevhodné slovo)e s takým programom. Rv A mam pocit že 99,9% ludí nie je zvedavý na nejakú cikulu z Martina. Keby bola sympaticka,ale to vygumované monštrum.No.coment :ogre: |
jančio2
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
JOJ-kaje (nevhodné slovo)na uz len svojim nazvom. V (nevhodné slovo)nej TV (nevhodné slovo)ne programy. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |