Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

neregistrovana karta

prave mi volal znamy,ze mu uz 1 den po vlozeni novej zakupenej cslink karty do prijimaca nejde nic okrem free programov. po prebrati vsetkych moznych tech.otazok kde moze byt pes zakopany,som si vypytal cislo karty a na strankach cs linku som kartu skontroloval ,po zadani cisla mi vypise Region využití karty Slovensko
ako je to mozne pokial je karta este nezaregistrovana?? tvrdi ze ju zakupil v original obale, rozbaloval ju on. ak by ale zas karta uz registrovana niekedy bola, predsa by sli vsetky neplatene programy. hmm ? nechcem kartu este skusit zaregistrovat (a tak sa dozvediet ci uz nahodou je) lebo ho nechcem pripravit o 20 dni.. ae ako system pozna ze je region SK ?

viliamko
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: neregistrovana karta

Buď problém s obsluhou čtečky (90%) a nebo už kartu někdy někdo měl a vypršelo global free (tvrdé zápisy s GA klíčem posílané v ins A4 44 00 00 XX). Za jistých okolností by pak na takové kartě nemusel být ani jeden měkký zápis pro neplacené CZ nebo SK programy (10%).
Takže přečtení zápisů na kartě by mělo situaci rozseknout.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Dneska aktivovana karta ,bez registrace,vše placene do 6.1 fre na měsíc zapsane na kartě , take region sk nevim proč karta je z aukra.

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

aha.cize karta nieje registrovana a tiez ukazuje region ? tak faj, lebo ja som uz bol v tom ze mu predali uz registrovanu kartu..aj ked to neviem ako by bolo mozne..original zabalena

viliamko

V pohode, tiež som nad tým chvíľu bádal (chcel som mať promo na vianoce a tak som zasunul novú kartu "pred časom" a pred tým som pátral podľa čísla karty na stránke cslink a tiež vypisovalo SK región. Po zaregistrovaní karty všetko v poriadku. Skús preskúmať v položke - Rýchla aktivácia programov - a tam Ti ukáže, ako to s tou kartou je....

Tatranec
Registrace: 5/2008

ja to ta, uz je to vyriesene , kartu sme zaregistrovali a slo to, tak dik za odvede

viliamko

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra