![]() |
|
openbox 810Môžete mi niekto poradiť stlačil som nechtiac zavedenie databázy ok nešloto prerušiť a momentálne nejde ani jeden program mám sklink a upcdirect.A signál ukazuje 0% dik moc za radu... |
drax
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
Re: openbox 810Zkus odpojit ze sítě a znovu naladit. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 952 |
![]() |
|
RE: openbox 810A nedal si náhodou výrobné nadstavenie?Máš tam zoznam programov?alebo Ti tam nezostal žiadný program? Napíš viacPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: openbox 810Zoznam programov tam je ,ale nejde ani jeden ...inak mam zdielanie este z jednym openboxom a ten šlape a mne nejde ani jeden program!!! |
drax
![]() |
|
RE: openbox 810Skús ten čo nefunguje aspoň na pár minút vypnúť zo siete a následne ho pripoj a z toho dobrého daj odoslať databázu. |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: openbox 810skus sa pozriet do nastavenia druziceak mas motor, zobralo sa nastavenie USALS z druheho prijimaca |
georgo
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 362 |
![]() |
|
RE: openbox 810předpokládám že ten druhý přijímač má jen jiné pořadí družic v Diseqc.Vejdi do menu,instalace,hledá se služba a v pravé polovině zkoušej přenastavit port 1..2.. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: openbox 810ďakujem už to šlape dal som port2 a ide okay!!! Dakujem a prajem príjemnéSviatky! |
drax
![]() |
|
upsss ale upc nejdePardon za rýchle podakova nie sk link ide ale upc karta nič....skuste mi este poradit dik |
drax
![]() |
|
RE: openbox 810Keď máš na Astre3 port2,tak na Thor daj port1,alebo pozri,či máš tam správny index.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: openbox 810Alebo ešte pozri kartu,či nie je náhodou opačne,ale také veci snáď vieš.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
tak šlape všetkoOk všetko ide port som nadstavil na každú pozíciu samostatne a je to pohoda Ešte raz dík! |
drax
![]() |
|
![]() |