Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

nokie E52

nazdar vim ze to tady nepatri ale mam nokii e 52 zkopcil jsem si tam kontakty potom dam s pameti telefonu tak kdyz mi nekdo vola tak se mi nezobrazuje to jmeno. ale kdyz dam s pameti sim tak se mi normalne zobrazi kontakt a vim kdo mi vola. i kdyz jsem to nakopiroval do telefono tak to nepomaha. muzete mi pomoct? i kdyz dam s pameti i sim tak nic proste.

rumbus
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

nemozes mat duplicitne

tieto novsie telefony uz nemaju mat SIM kontakty,
nehovorim ze sa to neda, ale sam uznas ze je obmedzene pracovat so SIM
Uz ked to tak chces mat aj onam, uprav tie v mobile na +42... plne medzinarodne cislo, mozno to pomoze...
K

krikri
Registrace: 3/2010

RE: nokie E52

Pokud chceš používat obě paměti a máš zaškrtnutou volbu Tel. + SIM tak nesmíš žádné číslo mít umístěné na dvou místech. To platí i když to číslo máš třeba jenom v Tel. a pod jiným jménem. Telefon potom neví, který má zobrazit. Připuj tel. k PC a edituj to třeba pomoci PC suite nebo OVi a uvidíš, kde je chyba.

hush
Registrace: 1/2006

a myslite si ze kdyz se mi straci signal je spatn tel? mel bych ho rkelamovat? najednou je signal potom neni chvilku drzi pak zas jedna carka? diky moc

rumbus

mas GSM ci UMTS alebo Dual

kludne ak ho mas novy je tam UMTS alebo Dual (prednostne UMTS az ked sa nechyta tak GSM) a si niekde na lazoch kde je len GSM... Skus dat fixne GSM a uvidis.
Dalej zisti ci vonku v zime alebo aj vo vnutri...
K

krikri

je tam nastavene dual. mam dat jenom gsm? doufam ze to bude ok diky moc

rumbus

ano já ho mám 1. musí tam být jen jedno číslo volajícího a musí mít před číslem +420.... i když má jiný název - nejlépe to přepnout jen kontakty na SIM kartu a jec jen z ní pak je vše OK a zobrazí se ti i jména . Jinak napiš . vše je i v manualu.

standa111
Registrace: 11/2009

zapoměl jsem , že tam mám DUAL taky - Nokia taky doporučovala žere to i méně baterii. . R^

standa111

Dual aj 3G zere viac ako GSM

ja si naopak myslim ze Dual zerie viac nez
fix 3G a to viac nez GSM.
U Dualu mobil skusa sa pripojit cez 3G aj ked zo slabsej stanice - drzi na 1-2 dieliku - co uz same o sebe zerie viac ked je slaby signal radiovej casti.
A ked si mimo mesta tak naozaj nema vyznam davat 3G.
@rumbus ako sa to javi ked si dal GSM??
K

krikri

krikri má pravdu

s tím,že pokud mob.,aby pracoval i se sítěmi 3G,tak to žere jistě více,než pouze práce s GSM! mám to osobně vyzkoušeno ve Zlíně,kde při práci se sítí 3G mob žere bat rychleji.Ale mám SonyEricsson a myslím,že je to to samé jako s Nokií...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

ok vyzkousim ale je mi to divne ze to tak padlo ten signal vyzkousim pak napisu diky moc

rumbus

@rumbus lebo do urcitej urovne drzi 3G

snazi sa drzat 3G spojenia az po 1-2 dieliky signalu,
az ked to padne sa spoji GSM.
Dnesne mobily balia - davaju tak ze pocitaju ze take mobily s takymi sluzbami (tiez EDGE/UMTS data) budes pouzivat kde je dostupny signal. Samozrejme sa to lepsie aj predvadza v nejakej predajni kde ten signal asi je plus co je novsie to sa ukazuje skor nie...
Ak ti dava 1 dielik aj na GSM tak tam budes mat problem s kontaktom na vnutornu antenu...
K

krikri

takze reklamace?

rumbus

ano ale 3 G nemá v celý republice signál ( třeba Šumava tam nebude ani za 5 let. ) a proto to stále něco hledá. Vysvětlení Nokia. Rv

standa111

no nechapu to st im signalem dam tam GSM a porad to pada tohle eni dobre. mam to reklamovat? dekuji

rumbus

pokud to padá tak ano , Zazálohuj si ho protože ti přehrajou nový SW který je na internetu .Nevým zdali si ho můžeš v době záruky stáhnout.

standa111

BTW: E52 je nejslabší telefon na signál, takže si myslím, že žádná reklamace nepomůže u tohoto typu je to prostě normální.

hush
Registrace: 1/2006

mě ale drží stejně jako za 7000 kč služební 6220i nokia není problé a lítám po celý republice .Taky záleží jak ho držíš . Já to položím vedle sebe někdy kde je slabí signál a porovnávám . Mám VODAFON.

standa111

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra