![]() |
|
REPRÁKY k satelituCaute, chcel by som si k svojmu STB a TV pripojiť nejaké relatívne kvalitné repráky do 100€. Najlepšie by bolo cez SPDIF vstup, ale to asi do tej sumy nebude, takže môže byť aj cez cinche.Neviem či len systém 2.0 alebo odrazu 5.1. U toho 5.1 by boli myslím kvalitnejšie basy, nakoľko je tam samostatný bass subwoofer. Prosím, vedel by mi niekto poradiť, čo vybrať? Mne sa celkom pozdáva GENIUS SW-5.1 HF 5050 v2, hádam by to rozložilo stereo do všetkých reprákov... Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituhadáš myslím špatně,stereo do 6 repro asi ne |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituprepac, no pobavil si ma:kvalitné repráky do 100€ kvalitné repráky GENIUS :O |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
Vím o co ti jde .....měl jsem doma na zkoušku Genius SP-HF 1800A a už jsem je nevrátil ..... |
Luka1234
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelitudo 100€ kvalitu nekupis,zo sterea Ti 5.1 uroby kvalitny receiver a minimalne nejake reprosustavy napr.Jamo 5.1 ale do 100€ zabudni ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituhttp://www.zive.cz/clanky/bw-nautilus---cena-je-nepodstatna-jde-o-zvuk/sc-3-a-117953/default.aspxvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelitupíšem o relatívnej kvalite :) , ale sú drevené, subwoofer, vyzerajú OK...určite lepšie ako nejaké plastové vrešťadla...Mne nejde ani tak o systém 5.1, kľudne by mohli byť 2.0, ale myslím, že keď bude samostatný bass subwoofer, musí určite preniesť lepšie nízke pásmo(basy), alebo sa mýlim? Luka1234 bol si s nimi spokojný? ako boli na tom s basami? Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituNechápem prečo všetci žerú ten marketingový trik 5.1 7.1 - jediný realistický originál je poriadne stereo!...a aj to má málokdo doma poriadne zmáknuté a akýkoľvek "kanál" navyše je ďaľšia a nezmáknutá hovadina!!! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituhttp://www.mall.cz/sestavy-reproduktoru/magnat-monitor-supreme-set-1000?v=413715001Mám tyto bedny,k tomu AV receiver http://www.mall.cz/av-prijimace-zesilovace/onkyo-tx-sr308-b.HBO HD zvuk 5.1 a nádhera. R^ Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituJestli jsi hluchý, tak si kup Geniuse, jestli máš dobrý sluch a chceš mít z poslechu požitek kup si něco od Harman Kardon + JBL něbo něco podobnýho. Známý to koupil na ebay nebylo to nijak drahý. Kombinací je samozřejmě víc. Abych nějakou značku neurazil. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituJde o to, jestli chceš poslouchat muziku s kvalitním poslechem, nebo aby se Ti to jenom líbilo.Reproduktorový system 2.0 je pro reprodukci stereo nahrávky, tak jak ji vytvořili autoři ve studiu. 5.1 system slouží pro reprodukci multikanálového zvuku tak, jak jej namíchaly k obrázkum režisér a zvukaři. Subwoofer se začal vyrábět až v době, kdy se začali vyrábět dnes moderní malé satelitní bedničky, které díky svým fyzikálním limitům nemůžou v dostatečné úrovni vyzářit nízké frekvence. Kvalitní stereopár hraje basy dostatečně. Kvalitní reproduktory pro 2.0, ani pro 5.1 do 100Euro neexistujou. Spíš se zamysli nad tím, jak velké bedny si můžeš do bytu pořídit. Pokud limitovám nejsi, tak si kup pro hlavní poslech velký stereopár s pořádnou litráží. Koukal bych se po značkách Heco, Tannoy, Magnat, B&W. JM Lab, Eltax. Rozhodně by to mělo být postaveno tak, že pro stereo poslech by měl hrát pouze hlavní stereo pár a ostatní boxy/center, zadní pár a woofer/ by měli být aktivní pouze při multikanálové reprodukci. V opačném případě to bude humus. Na Genius bych být tebou zapoměl. Pro inspiraci například: http://www.videoplaneta.cz/b/soustavy-reproduktoru-pro-domaci-kino-4/ On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituSouhlas se Saxonem. To je v audiu profík !!! R^ |
Rudolf
![]() |
|
SaxonR^ suhlas az na jednu znacku:jbl!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja mam harman-kardon +jblka |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
pykasoAhoj. Tak to jsme na tom stejně. |
Rudolf
![]() |
|
Rudolftak to ma tesi !!!!!!!!!!!!!!vieme si dobre vybrat R^ :)) :)) :)) |
pykaso
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituU značky JBL bych byl opatrný. JBL je jeden z největších světových výrobců reproduktorů na světě, ale u značky JBL také platí to, že levné věci od JBL hrají na nic. JBL dominuje především v profesionální ozvučovací technice.Však si najděte systemy line array Vertec. Pro JBL si musíte pořádně šáhnout do kapsy. Sám používám řadu SRX, to ještě zaplatitelné je. :) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Genius není vůbec špatnej,ale k PC. To co zvládnou 2 malý bedny a subwoofer je dost dobrý. Otázkou je skutečně jak velké nároky kdo má - ostatně jako ve všem. Kdo má doma Nautilus (teď nemyslím ponorku), tak mu z toho bude na blití. Naproti tomu zvuk z Geniusu bude lepší než z jakékoli stereo televize s vestavěnými repráky... |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
pykasoKdyž jsem to přivezl před šesti lety domů, tak mi manželka řekla: Rudolfku, ty si zase utrácel!! To stálo určitě deset tisíc. A já jí odpověděl: Drahoušku deset tisíc stála tady ta jedna bedýnka. máš jich pět a k tomu ještě zesilovač. Jinak vše fachá absoulutně bez poruch. Co bych možná vytkl to je malá selektivita FM tuneru. To co jsem chytal dálkově na třikrát laděným přijímači SP 201 to bohužel Harman neumí. ;) |
Rudolf
![]() |
|
RudolfTesla 810A/SP201, to je moje mládí. :))) R^Jenže, jak by to teď chodilo na dálkový příjem, když do toho perou ty čtyři svářečky z Kletě, to je otázka. Ty jsi vlastně pěkně schovanej dole pod lesem, ja to mám naopak pěkně na talíři. Wendelstein je uplně v hajzlu, Bavorsko3 z Brotjacklriegelu 94,4 si bez filtrů neškrtne, Antenne je zatim v cajku. O3 mám slušné z Jauerlingu, LIFE zase z Lichtenbergu. Co máš za VKV anténu na střeše? On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituZ 5.1 úplně zblbneš, jo OK ale doma to nechci - mám vyzkoušeno. Používám 2.1., Ale klasika dvě řádné repro- bedny a zes. 2x50W sinusem, .... ,mám na chalupě, co dodat. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RudolfTed se mi dokonce do zad HBčka sere ČRO Sever z Bukové hory. Na O3 z Lichtenbergu mi kvuli tomu nenaskočí RDSka.Je to strašný, co se do tý západní normy za těch dvacet let nasralo a těch hrůz co tam je... Rv On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RudolfProfici zvučej aparaturou p. Kratochvíla,T. Ackermana, P. Horníčka, .... . Bacha na kapra !!! :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Saxonjbl l830 boli dost legendarne a nestali tak vela!! |
pykaso
![]() |
|
SaxonJá už jsem anténu sundal. Je to tady krozně překrmený. Kleť mám jako na dlani. Kde jsou ty časy dálkového příjmu. Ať TV a nebo FM Wendelstwin je 200 km vzdušnou čarou a šel s jemným šumem bez duchu jako "vítr". Na SP 201 jsem chytil pražské country radio a nebo radio Karolína z Plzně a to jsem na oba směry v dolíku. Ještě že si můžu pustit radio na internetu. |
Rudolf
![]() |
|
RE: REPRÁKY k satelituZdravým všechny, mám plazmu od Samsungu, sat od Vantage, BLU-RAY od Panasonic, repro Logitech Z-5500 přes optiku a jsem OK :laughing: |
m.night
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
@digitalsv panelaku 3 x 4 m ti to bude znit vsechno skoro uplne stejne at mas hormona s kardanem a jbl nebo geniusy |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |