Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nabít Kredit CSLink s 1%výhodou

Zkoušel to někdo?Jedná se POUZE o dobití kreditu přes SuperCash a za použití platby peněžnímy poukázkami.Chystám se to co nejdříve vyzkoušet postup znám ale zatím výsledek ne.Kdo třeba zná už výsledek s tím 1 %

Ufones
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Nabít Kredit CSLink s 1%výhodou

a to se určitě vyplatí... R^ :laughing:

Cucerak
Registrace: 3/2008

RE: Nabít Kredit CSLink s 1%výhodou

Lepší byla akce sleva 10% na balíčky předplatného, která měla platit do odvolání. včera jsem zkoušel aktivovat nějaké balíčky ale tuto slevu už jsem nikde nenašel i když dříve fungovala a ani nikde jsem nenašel ani zmínku o o zrušení této akce. Pokud se mýlím, tak mě někdo opravte. Díky.

sirda
Registrace: 11/2006

Sleva 10% na předplatné balíčků funguje i dál. Je ale třeba mít ve chvíli kdy je objednávka vytvářena ještě aktivní předplatné (musí na kartě ještě aktuálně hrát balík placené TV).. po té je sleva automaticky uplatněna. Alespoň u mne to tak funguje bez obtíží.

escapeme
Registrace: 10/2010

Díky za zprávu.Máš pravdu, sleva funguje dál. Zmátlo mě, že už se na stránkách aktivace nezobrazuje upozornění o nároku na slevu, ale ceny jsou u jednotlivých balíčků zobrazeny po slevě. Všimnul jsem si, že tam to upozornění už není a ceny už jsem dál nezkoumal.

sirda
Registrace: 11/2006

Cucerak

Ano vyplatí když to udělá více lidí i nezávazně na sobě tak určitě vyplatí.

Ufones

Hlavní téma:bylo prakticky vyzkoušeno a bez problému funguje.24místný kod SuperCash+platba peněžní poukázkou+místo k tomu určené.Podotýkám to místo provedeného nákupu není všude a ani za obvyklích souvislostech.

Ufones

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra