![]() |
|
Nabít Kredit CSLink s 1%výhodouZkoušel to někdo?Jedná se POUZE o dobití kreditu přes SuperCash a za použití platby peněžnímy poukázkami.Chystám se to co nejdříve vyzkoušet postup znám ale zatím výsledek ne.Kdo třeba zná už výsledek s tím 1 % |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Nabít Kredit CSLink s 1%výhodoua to se určitě vyplatí... R^ :laughing: |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Nabít Kredit CSLink s 1%výhodouLepší byla akce sleva 10% na balíčky předplatného, která měla platit do odvolání. včera jsem zkoušel aktivovat nějaké balíčky ale tuto slevu už jsem nikde nenašel i když dříve fungovala a ani nikde jsem nenašel ani zmínku o o zrušení této akce. Pokud se mýlím, tak mě někdo opravte. Díky. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Nabít Kredit CSLink s 1%výhodouSleva 10% na předplatné balíčků funguje i dál. Je ale třeba mít ve chvíli kdy je objednávka vytvářena ještě aktivní předplatné (musí na kartě ještě aktuálně hrát balík placené TV).. po té je sleva automaticky uplatněna. Alespoň u mne to tak funguje bez obtíží. |
escapeme
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Nabít Kredit CSLink s 1%výhodouDíky za zprávu.Máš pravdu, sleva funguje dál. Zmátlo mě, že už se na stránkách aktivace nezobrazuje upozornění o nároku na slevu, ale ceny jsou u jednotlivých balíčků zobrazeny po slevě. Všimnul jsem si, že tam to upozornění už není a ceny už jsem dál nezkoumal. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
CucerakAno vyplatí když to udělá více lidí i nezávazně na sobě tak určitě vyplatí. |
Ufones
![]() |
|
RE: Nabít Kredit CSLink s 1%výhodouHlavní téma:bylo prakticky vyzkoušeno a bez problému funguje.24místný kod SuperCash+platba peněžní poukázkou+místo k tomu určené.Podotýkám to místo provedeného nákupu není všude a ani za obvyklích souvislostech. |
Ufones
![]() |
|
![]() |