Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

kde zohnať updgrade softwaru na optibox zebra

Čaute všetci. Neviete mi poradiť nejaké webové stránky kde by som zistil či je nová verzia softwaru pre Optibox Zebra a ak je zároveň by som si ju mohol stiahnuť. Na stránke výrobcu Optibox Zebra nie je o Zebre ani čiarky. Neviem ako je možné, že na origoš stránke nie je o tom nič, keďže ho na Slovensku aj v Českej republike predáva dosť obchodov či už kamenných alebo internetových. Neviem či to nie je nejaký prístroj špeciálne vyrobený na zakázku spoločnosti propagujúcej systém IRDETO? Ďakujem za odpovede.

jolefoto
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: kde zohnať updgrade softwaru na optibox ze...

http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=13

slapet
Registrace: 11/2007

Při sledování jedné nebo jakékoliv stanice Skylinku sám přijímač upozorní na novou verzi fw a přes OTA se fw stáhne. Doporučuju přenést data na USB, po nahrání fw 30-40 min. dojde k přemazání settingu a nastavení do továrního nastavení. Dělal jsem to cca. před týdnem.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Meduzka, a ty máš Optibox Zebra? Takto isto som aj ja dával novú verziu FW, a stále mám problém z nahrávaním cez PVR. Ak máš Optibox Zebra tak čo povieš na tento môj problém v tomto vlákne:https://www.parabola.cz/forum/topic-57030/ Už som vyskúšal rýchlejší USB kľúč, konkrétne tento PATRIOT XPORTER XT BOOST 16GB, ktorý by mal byť jeden z tých rýchlejších a stále nič. Dík za odpoveď.

jolefoto
Registrace: 9/2009

Mají ho prarodiče, takže tuto funkci nevyužijí. Odzkouším a dám vědět. kdyztak meduzka.sat@gmail.com

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra