![]() |
|
CA modul CryptoworksKdo zná tento CA modul Cryptoworkshttp://shop.computershop.cz/eshop/default.asp?cls=stoitem&stiid=69749&stiplname=ca-modul-cryptoworks-scm-smardtv-rev-2-3 Bude pracovat s kartou SKYlink v HD přijímači Humax2000 nebo v TV SONY Bravia se sat. tunerem? Dosud jsem používal v Humaxu modrý CA modul Cryptoworks SCM Microsystems, který dobře běží i v nové SONY TV. Nyní potřebuji druhý CA modul do jednoho z obou přístrojů a moje volba padla na výše uvedený odkaz. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
re:Pokud to máš do Humaxe(2000, 5000 - nutno new SW) nebo i do televize(Panasonic, Sony, Samsung), tak bych doporučoval tento modul(http://shop.atoselektro.cz/cryptoworks-smit-cam-v3-9-12_d1585.html), momentálně funguje nejlépe snad ze všech prodávaných modulů co se týká kompatibility mezi sebou.Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
RE: CA modul Cryptoworksdo sony smit, do humaxe modrej cryptoworks philips, nebo scm. Ten eurocam sonymu moc nechutnal a v humaxu jsem ho už nezkoušel.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
BSSS tím panasonicem a SMIT bych si nebyl až tak jistý. Teď jsem jeden instaloval a dělal psí kusy. Měl jsem ssebou 4 moduly a korektně fungoval právě ten SCM/SmardTV. |
Badatel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
Re. modul SMITV Panasonicu mě SMIT při přepnutí tak na půl sec. zakostičkuje. A to i na nezakodovaných programech, na př. německých. Mám dojem, že to závisí na dat. toku. Potom funguje jak má. Karta CW. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
for BadatelPanasonic by měl právě fungovat bez problémů, hlavně co se týká nových modelů, to je odzkoušené přímo na Panasoniku. Software se řešil přímo s programátory v Japonsku a centrála to schválila poměrně rychle - cca 14 dnů, což není běžné. Svůj vliv na to měl hlavně Skylink při změne DVBS2 transpordéru. Měl by chodit i starý červený Eurocam, ovšem je nutná aktualizace sw. Software se dá stáhnout i na stránkách Skylinku.Všeobecně vzato, ty DVB-S přijímače, které jsou integrované uvnitř, stojí za pěkné (nevhodné slovo), nemluvě o nějakém ladění. Ovšem kdo nikdy neměl v ruce pořádný přijímač, tak bude spokojený. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
Re: BBSMám Vantage 8000S, na tom jedou moduly bez problémů a funguje uni čtečka.. Na Panasonicu jsem měl Eurocam, ten tam zase nechával hlášky. Pokusím se u Euroc. aktualizovat SW. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
Koupeno a funguje.Vaše reakce mi přímo neodpověděly na to, zda jmenovaný modul bude pracovat v HUMAX2000 a SONY TV.Tak jsem to riskl a ten modul koupil. Prodejce mi přislíbil vzít CA modul zpět, pokud by mi v mých zařízeních nefungoval. Dal jsem ho jen do HUMAX2000 a fungoval ihned a bez problémů. :)) Příležitostně ho zkusím i v SONY TV (HUMAX a SONY jsou každý v jiné městě). |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: CA modul Cryptoworkstak snad ti ten eurocam bude dobře fungovat i v tej sony. Mě dělal trochu problémy v řadě W5800, proto sem doporučoval ten smit, kterej v ní šlape výborně a kde je i výhoda možnosti vypnutí chybových hlášek CA modulu. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |