![]() |
|
Zjazd Bormio v HD freev 11:45 h na ZDF HD kdo se těší?Jen aby přálo počasí.Nikdo? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
BormioTěšil bych se,kdybych byl doma.Odpoledne ale asi zkouknu slalom žen.Snad se Šárka konečně probudí a něco zajede. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Zjazd Bormio v HD freeDíky za info, hodim si to do časovače. Tou dobou totiž budu šlapat na kole na Kleť a sjezd budu mít cca o půl čtvrté odpoledne. Dnes to bude obvzláště vypečené, mráz, ledovka... :))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Zjazd Bormio v HD freeNahraju si to.Jen škoda že nebudu doma abych mohl srovnat s eurosportemHD.Třeba pak někdo okomentuje kdo měl lepší kvalitu obrazu. |
unkabunka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Zjazd Bormio v HD freeje to vypečené Bormio už několik let,ale v HD jen málo kdy,proto jsem takovíto téma založil |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Zjazd Bormio v HD freeEUROSPORT HD sa vôbec nechytá na ZDF HD. Na ZDF HD je viditeľne lepší obraz ako na eurosporte hd |
romaxo1
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Zjazd Bormio v HD freeA mohl by být obraz NEVIDITELNĚ lepší?Eurosport HD se chytá a to především proto, že je tam český komnetář. A rozhodně není rozdíl v kvalitě obrazu NESKUTEČNÝ, jak tady kdysi kdosi psal. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Zjazd Bormio v HD freeJaký má vliv český komentář na kvalitu obrazu?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Zjazd Bormio v HD freeno tak sarka se nam neprobudila jezdi cim dal hur asi by se mela vratit k fotrovi .... |
iq1
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
Saxonemyslel jsem, že jsi větší formát. Nečekal bych, že zrovna ty budeš mít někoho za troubu, který si myslí, že jazyk komentáře má vliv na kvalitu obrazu, a nepochopíš, jak byl příspěvek myšlen. Takže ještě jednou pro tebe: Rozdíl v kvalitě obrazu ve prospěch ZDF HD mi nemůže vyvážit to, že bych to musel poslouchat v němčině.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerMysli si co chceš...Jen jsem zvědav, kam se bude ubírat technická kvalita placeného ESP HD při současných operacích Skylinku na TP12109. To se na TP 11362 neděje a určitě se podobných šíleností nedočkáme. Nehledě na to, že na ZDFHD má fanoušek alpských disciplín neporovnatelně lepší divácký servis o závodě před, při a po závodě. A zdarma!! Tohle přece nemůže strohý český komentář na ESP nikdy vyrovnat. Pro hudlala, který neumí německy ani fň to asi neplatí, ale co já s tím? :8) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonProč myslíš, že ten co neumí německy je hudlal?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |