Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

instalce plugin v enigmě

Jak se instalujou plug-iny z usb v enigma2?

tonda1t
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: instalce plugin v enigmě

Zvycajne ich staci prekopirovat do prislusnych adresarov a nezabudnut na config subory.

terrible
Registrace: 1/2009

v tom bude asi zakopaný pes. Soubory pekopíruju do var/ bin změnim atributy a stejně se mi plug-in nikde neukáže. Co ty config soubory. Co s nima

tonda1t

To zalezi od toho co tam davas. Niektore potrebuju konfiguracne subory pre spravne fungovanie, v ktorych sa nastavuju parametre, napriklad emulatory. Niekde nestaci kopirovat do /var/bin ale aj do inych adresarov. Zalezi od toho co konkretne instalujes. Idealne to je instalovat priamo z netu.

terrible

Este ma napadla jedna vec, v enigme 1 sa dalo instalovat aj s lokalneho adresara (napr. /temp), mala by byt taka moznost aj v E2, ale nemam teraz E2 poruke, tak to neviem pozriet.

terrible

to máš pravdu jde to instalovat z tmp. Ale je zajímavý, že to nějaký plug in nechce nainstalovat. Prolezl jsem dost for, všude takový všeobecný žvásty a nic konkrétního. IOnstalovat z netu myslíš přes update manager? Já totiž řešim už týden problém. Mám c- lajny a nejsem schopen to rozjet. Na druhým satu mi to běží ok. Co jsem se dočetl tak bych to měl rozběhnout pod oscamem. Instaloval jsem i cccam, ale taky bez úspěchu.

tonda1t

No jo, tak to je prave priklad, kde potrebujes editovat tie konfiguracne subory, pri oscame ich je viac, pri cccame asi staci cccam.cfg ak si dobre spominam. Na tom druhom sate si to robil ty? Pod cim ti to bezi pod cccam, alewbo oscam, alebo newcs?

terrible

Oscam mozes stiahnut napriklad odtialto: http://www.sat-universe.com/showthread.php?p=495489#post495489 a potom v /etc/tuxbox/config/ treba editovat oscam.user, oscam,server a oscam.conf

terrible

Dík za hilfe. Mám to stažený, kam mám ale nahrát soubory z adresáře eetc? A atributy mám změnit u jakých souborů?

tonda1t

Ved to cele skopiruj aj z cestami tak ako to je. Toe subory najdes tam kde som napisal. Co sa tyka nastavenia najdes toho kopu na ab-forum, su tam na stiahnutie aj hotove subory.

terrible

Ved to cele skopiruj aj z cestami tak ako to je. Toe subory najdes tam kde som napisal. Co sa tyka nastavenia najdes toho kopu na ab-forum, su tam na stiahnutie aj hotove subory.

terrible

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra