Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ariva 200

Zdravim kupil som Arivu 200, mam nastavenu parabolu na 23 E na humaxe slape v pohode a na arive sila sinalu 45-10.Presiel som cele nastavenie a nic.KED vytianem kabel s primaca od LNB sila signalu 35-10 kde moze byt chyba?Dik

pavliku
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva 200

to:sattas
Parabola nastavena R^ .Horší to bude s tím šrotem. Má to v tom svém softweru náké po motané. :)))

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

este nejaka alternativa ?hlavne aby bol bezproblemovy , nepotrebujem emu, staci ze mi pojde skylink a cslink, a nahravanie programov...

mbfin
Registrace: 10/2008

to lachtan to je čo za model 7900 HD ?,ak si predajca mal by si vedieť udaje Q a S v % su orientačné a parabola sa nastavuje merákom. Max hod. v Arive su cca 90 76 %.,ale s týmto suhlasím RE: Ariva 200
Tento přijímač má soft takřka dotažený k dokonalosti.Nejsou tam chyby,které by omezovali funkčnost přijímače
to Karlos1 ak sa Ti nepáči dokonalé DO na Arivu 200 daj jeden príklad na jeden iní lepší.
Moj názor je že čo dokáže Ariva so svojou sw podporou jednoducho otvoriť a prehrať je zaujímavé.Ak niečo nefunguje treba jednoducho opraviť a ísť dalej.Ahoj

krega
Registrace: 2/2009

zlatá ariva, teď se mi dostal do ruky použitej mascom mc2100 a to je teprve sróč ;P :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@mbfin

Tak co řešín ten ariva střep ?
Zkus něco z dotovaných Skylinkready strojů - pokud nemáš kartu, využij akce a vem něco z těchto, budeš mít bezproblémovou spolupráci s kartou a klid, karta je v ceně.
A jestli kartu máš, mrkni na Golden 9060. O něco dražší než ariva, ale rozhodně lepší volba.

J a
Registrace: 7/2005

to:krega To právě vím,že je to jen orientační údaj.Poté to vysvětluj té babce, nebo dědkovi,když měřákem nastavíš na 95 až 98% a ten šrot ukazuje jen 54%.Napíchnu jakýkoliv jiný přijímač a vše Ok.Poté tam jsi za úplného amatéra. :)))To aby jsi vytáhl tv na střechu a naladil to podle toho šrota. :)))

lachtan

lachtan

No tak to nevím co máš za měřák satfindr? :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Ariva 200

ked odpojim F konektor od primaca sila signalu 35-10 inak45-10, na humax 5500 freg 12525 sila sig 85 percent.

pavliku

pavliku

DolaĎ si parabolu tak aby na humaxu ukazoval teploměr 99% a potom ještě dolad na arivě R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

to lachtan-povedz mi názov Tvojho meráku/zaujíma ma tých 98%/

krega
Registrace: 2/2009

Tak važeny Ariva je dobra mam ju mam aj openbox 820 humax 5500 a všetko funguje len musite vela čítať o prijímačoch,davaju predajcovia na prvu pozíciu nefunkčny transporter -frekv. aby ste to nevedely nastaviť.

profant

to:satmam to je těžké když nečteš.Mám to v příspěvku přímo napsané SF20 (asi jej tedy neznáš).Jen na okraj Na té parabole, bylo napíchnutých již xxxxxxx přijímačů a všechny ukazovali sílu a úroveň OK jen ten Ferda byl trochu mimo,tak kde je asi problém?(Všechny ostatní přijímače cirka 20 stojí za ho.. jen ten šrot je OK).Openbox 810, byl vyhlášený svojí přesností na zobrazení úrovně a kvality signálu.Vždyt dle něj někteří montéři nastavovali paraboly,tak se mi zde prosím nesnaž dělat kázání.To že se jedná jen o informativní zobrazení vím,ale taky záleží jak se bude to informativní zobrazení chovat, při zhoršeném počasí. :)))

lachtan

to:krega jedná se o SF20 .

lachtan

Pánové taky jsem koupil Arivu,12525 né a né nahrát.Po nahrání
setingu taky žádný signál, 19 a 13 OK.U sousedký to hraje dobře. Starší krámy hrajou OK. Je to asi velmi choulostivé na nastavení antény.

Janek
Registrace: 9/2007

Ono ze zkušeností co jsem zde vyčet si Ariva nerozumí kde s jakým monoblokem kdybys mohl tak to zkus u souseda.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Ta Ariva si nerozumí s více komponenty. :))) Jak píšu má to v sobě celé domotané. :laughing:

lachtan
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra