Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Norton

Před třemi dny se mi v nečnném režimu PC objevilo na obrazovce okno s požadavkem na dokončení instalace Nortonu (antiviráku). Samozřejmě jsem Norton neinstaloval ani nestahoval a nechápu tedy, jak se mi toto okno mohlo objevit. Pokoušel jsem se Esc zbavit okna, ovšem neúspěšně. Proto jsem PC vypnul. Po opětovném zapnutí byla na ploše nová ikona Nortonu. Norton jsem odinstaloval. Stalo se někomu v těchto dnech něco podobného?
(Opravdu jsem nehulil... )

son
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Norton

tak potom hulil norton.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

A bylo to N ve žlutým kolečku.....A taky se to objevilo jen tak.....A čím víc to budeš mazat tím víc to bude zalejzat...,.A žádnej antivir co jsem zkusil to nedokázal smazat.Musel jsem za IT profíkama a ti mě toho šmejda zbavili.......

unkabunka
Registrace: 8/2010

Norton update

Aký antivir používaš? Ak Norton možno sa jedná o automatickú aktualizáciu na najnovšiu verziu. Treba to povoliť. Novšia verzia má zvyčajne vylepšené vlastnosti.

Richard21
Registrace: 9/2009

Norton

Používám AVAST ,plná spokojenost.

son

Tak zkus spustit kontrolu a uvidíš.Mě to vždy označilo jako vir ale odstranit to nešlo Hláška byla nemáte oprávnění.A vždy se to přestěhovalo jinam a ještě se to nějak "převlíklo".Po restartu to tam bylo znova.

unkabunka
Registrace: 8/2010

spyware sherif ti da pc do poriadku.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

spyware už nikdy - tedy free! Před půl rokem mi Doctor Spyware po aktualizeci programu a následném testování odstranil veškeré exe soubory - kromě windows. Musel jsem nechat kompletně předělat PC

son

nene bol to web trojan

dnes ked lozite po strankach a hlavne takych warez a keks,
tak naskocia take smart okienka cez javascript aj javu ze vas pc je v nebezpecenstve ze Microsoft Antivirus aj Norton Anti a pod. date ok / instalovat a praveze zaprasite pocitac!
Treba si davat pozor! Welcome to the Jungle!
internet je prasarna! ;-)
K
PS: Kaspersky 2011 je ze vraj spica stoji teraz 1200RUBlov :8)

krikri
Registrace: 3/2010

avira antivir personal R^ R^ R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

skutečný antivir

je pochopitelně jen ten,který si platíte.To jsou doopravdy antiviry a ty se už jen liší požadovanou verzía shopnostmi.Neplacené Avast,Avira a podobné-to není antivir-jen se tak "tváří"a PC nechrání.Používal jsem ESET Smart Security 4 a je to super antivir-jen mi docela čsto vyhazoval poplašné hlášky.Tedˇ používám Norton Inetnet Security 2011(předtím 2010) a ten skutečně dovede ne jen "šmejd" v reálném čase odhalit,ale dále do PC nevpustit!Má jen jednu nevýhodu,že starší PC zpomalý-jinak super !!!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Jedině EseT......A samozřejmostí je nelozit na "podezřelé" servery..... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@ jamess96

No nevím, kde jsi přišel na to, že Avast je šmejd. Taky jsem to kdysi tvrdil, když jsem používal EseT.
Teď cca 2 roky plná spokojenost jak píše son.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Ještě dodám, že jsem měl v létě na novém PC zadarmo na nějakou dobu nainstalovaný Norton Security 2010.
Po vypršení promo jsem se ho rád zbavil a nahradil Avastem.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

@ojo1

kde jsem na to přišel? Nikde jsem na to nepřišel a ani chodit nemusel.Uvidíš časem...Avast nikdy nebrat a pokud nějaký Free,tak snad Aviru-se zavřenými oči... Ale to je každého věc a klidně si ten Avast pochvaluj... :8)
BTW: to je mi jasné,že nebudeš platit za to,co v notbooku nechceš.Určitě tam byl Norton Antivirus 2010-ten se dává "zdarma"jako promo a také je z řady Norton "nejslabší"-je to jen základní antivir... Nejlepší je Norton 360-z Nortonů :-) Nejlepší z ochran je Eset.Má super detekci atd atd... Ale to je vše.Měj co chceš a mysli si to samé :)))

jamess96

@son

nechápeš,jak se ti to okno mohlo objevit? Jednoduché vysvětlení! Používáš jak píšeš ten "antivir" AVAST a to je ono!!! Máš v PC trojáka(trojský kůň),neboli máš infinované PC. Avast ti tam propustil od někud a ten se ti tam pod dojmem Instalace Nortonu pokouší udělat ještě větší paseku... Být tebou,tak si nechej "vyčistit" PC od toho neřádu a hlavně si pořid skutečný Antivir a néééé "to",co tam máš-Avast... Po delší době sám zjistíš,co tam máš za svinstvo,pokud tak neuděláš... (Nic proti Avast-má i placené verze a ty nemusí být nejhorší...)

jamess96

ja mam ESET 3 a odpocitava 24000 dni uz 2 roky a zatial je bezchybny.a chodia aj aktualizacie v pohode.problem nebol zatial ziadny....avast je slaby a vraj spomaluje pocitac..

sysy
Registrace: 5/2010

Zvláštní je, že ten Norton měl současně i uninstalační program, kterým jsem ho úspěšně odinstaloval - snad. Následně jsem zkoušel v PC vyhledat zbytky "norton" nic se neobjevilo. Snad je to OK. Uvidíme...
PF 2011 :)

son

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra