![]() |
|
Úroveň UPC DirectOd doby co přeladili nejdou na CINEMAXECH titulky a pokud zavoláte na jejich ústředí tak vám řeknou, že mají technické problémy a že nevědí kdy se jim to podaří opravit.Myslel jsem , že když pustily na vánoce ty FILMBOXI, že ja to taková malá satisfakce za jejich bordel, ale co to dnes vypli tak mi bylořečeno, že to byl omyl. Každý ať si udělá úsudek o společnosti, které dle pana Maliny záleží na klientech.... Rv :crying: |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC Directjde rapidně dolů Rv |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC Directvšude se najdou nějaký mouchy,momentálně neznám lepší společnost na českém trhu |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC DirectA to je opravdu takový problém přejít jinam?? Zruš to a až tě budou otravovat, tak jim řekni, že máš nyní technické problémy a nevíš, kdy se ti je podaří opravit. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC Directa kam přejít jinam,snad na skylink,nebo snad na cs-link,kde kvalita je snan jen u čt-ček .podívej se na kvalitu jinde u programu ,tám má snad někdo přejít,jediný program který stojí zato je leo |
buky
![]() |
|
RE: Úroveň UPC DirectTak ať tady nebečí jak mimino, co mu sebrali cecek. Nebo mu tady máme vytvořit snad anketu, co dál? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC Directbud rad,ze takowouhle platformu tady wubec mame /250zaklad+250filmy kc-mesic/ jak povidal pan -je to furt nr.1 v cechach |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC Directjěště jinak nebudu někomu dělal reklamu,sám jsem měl s něma problémy.ale vem jen ten mtv paket kolik stojí,tady ho máš v ceně,kdo rozumí hungary ma možnost,a ta kvalita je docela dobrá,a třeba příští rok něco přibude |
buky
![]() |
|
mrtvá platformaodchod z pozice 19.2 znamenal zahrabání se na smetišti společně s DIGI-tv....zájem je pouze o instalace pozice 23.5....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
pigfuckerVšak vytriezvenie zo Sky linku sa očakáva v krátkej dobe.Zotrvačnosť ešte chvíľu bude fungovať. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
pigfucerje vidět že vubec nevíš o čem je řeč,maš upc,máš hd přijímač,tak potom dělej názory |
buky
![]() |
|
RE: Úroveň UPC DirectVojda: nie vsetko sa da urobit smihnutim carovneho prutika, ano je to problem, to co pisete, v ramci UPC sa o tom vie.. riesenie vydrzat, nic ine Vam aktualne nezostava (teda ak pominiem fakt ze si mozete zvolit inu platformu) ...pigfucker: Canal+Nordic sa teda tiez zahrabal spolu s Digi TV, ono totizto vsetci su majetkovo prepojeni, ale to ty urcite vies (j/k) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
pigfuckerco to meles, praveze po prechode na 1W ma UPC gule...na 19.2 to bola onicom platforma |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC Directa ty máš taky gule :bigeyes: |
buky
![]() |
|
gulemá tak ještě ty titulky a bude mít všechno ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC DirectJen nechápu že zařazení titulku je tak náročná operace že ani sami neví kdy to bude je dost směšné! ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC Directakorát nechápu,proč ty filmboxy nenechaly do konce roka |
buky
![]() |
|
RE: Úroveň UPC DirectPresne. UPC po prechode na Thora vstala z mŕtvych. Všetko ide ako má. Asi treba mať kvalitný vlastný prijímač.... :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC Directpigfuckersi poriadne mimo. Po prechode na thor je UPC tu u nas jednoznacne Nr 1 na trhu. Na rozdiel od tebou spominanej pozicie 23,5, ziadne sachovania s ICE ani nic podobne Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
to pigfuckerTady nejde o odchod z 19.2E. Zmapujme tedy satelitní příjem v CZ a SK:Většina abonentů z UPC nemá zájem o převážně FTA německé programy z 19.2E - tak jim je jedno zda je to pozice 1W. Největší počet lidí má zájem pouze o neplacené CZ-SK programy a proto pozice 23.5E. Když už jdou do placené TV tak do DIGI TV protože poměr výkon-cena je u nic rozhodující. Cena je navíc stejná (3kombinace? 260-500Kč). Ceny Skylink placené taky stejné ale poměr-výkon ve srovnání s Digi TV už ne a kvalita CT programů ve Skylink to nevytrhne. Ceny CSlink docela "milion" zbytečných kombinací - ve srovnání se Skylink při stejném počtu programů (porovnávám SD) je CSlink dražší. Ceny UPC po akci nejednoznačné - tzv. turecké tržiště ale zase nabízí největší počet příjmu CZ-SK programů. Když lidé chtějí HD programy jdou do Skylink nebo UPC. Magio neznám - ani podle webu přesný počet CZ-SK programů nezjistitelný - prý nejdou na jejich přijímačích FTA programy. TMobile neznám - kopie Skylink ale ceny a programy nechápající podle jejich webu - někdo říká že mu jde vše z CZ-SK a někdo říká že ne. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC DirectDobrá připomínka od jozef BA: ještě tedy problémy a průsery v roce 2010 - zjistitelné běžně při příjmu (stupnice od nejhorší po nejlepší)1. Skylink - ICE karty, tr. 12109, "šachování" s programy 2-3. UPC - nejsou CZ titulky na Cinemax-Cinemax 2, někdy problémy s českými HD programy (ty co mají od Canal Digital-ty jsou OK) - nehodnotím přesun na 1W 2-3. CSlink - "šachování" s programy 5. Digi TV - na některých jejich přijímačích (starý FW?) nejde CZ audio Discovery World a Discovery Science |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
Největší mínus UPCPodle mne je největším mínusem UPC jejich cenová politika. Jak tady bylo trefně poznamenáno - turecké tržiště. Díky tomu já osobně dnes vůbec nevím, kolik u nich co stojí a přestal jsem to úplně sledovat. Rv |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
Ako v Egypte....Ano, o tom to je. Turecké-egyptské tržište. Ja si zavolám a oni mi dajú ponuku. Polemizujem o cene,zjednávam, cenovú ponuku mi upravia a keď mi vyhovuje, poviem áno. Je to úplne , ale úplne jednoduché. Je to ich cenová politika!!!Len netreba byť konzervatívny a naučený na niečo napr. od SkyLinku, kde sú ceny dané. Podobne, keď som prišiel prvý krát do Egypta. Kúpoval som bez jednania a predavač ma vyhodil z obchodu, že on mi nič bez zjednania nepredá... R^ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
PeVyMáš pravdu,ale stejně dal jsem si komplet celou jejich nabídku včetně HD,a nesleduji to kolik to stojí,strhnou si to z účtu a proti jiným platbám,které mám je to zanedbatelný pakatel. :8) :8)s nejlepší nabídkou programů na českém a slovenském trhu a obstojnou kvalitou.!!! R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Milan Cmozes prosim ta napisat presne kolko za co platis, a ako si sa k tej cene dopracoval?nech sa dari, ahoj ;) ps: "Ja si zavolám a oni mi dajú ponuku." nesranduj :))) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Úroveň UPC Directzajimave nazory, take se hodne klanim k UPC i kdyz muj nazor bude mirne neobjektivni, jsem dlouholetym zakaznikem, jednoznacne ale momentalne boduji s rozmanitosti nabidky, cenova politika je vic nez skvela, po prechodu na 1W maji pristup k nejzajimavejsim programum v distribucni! kvalite (ktera se jen tak technicky nezmeni), uvidte jeste ze nabidka se po dokonceni sachovani CD s programy rozsiri, ja osobne se hodne tesim na BBC HD, momentalni technicke nedostatky jsem ochoten prehlizet i kdyz mi vadi a jsou i jine, avsak prislib budoucich upgradu to rozhodne vyvazujek lokalnim platformam asi tolik, pokud bych mel byt zakaznikem mel bych favorita, avsak nejsem, protoze mi zasadne vadi roztristenost nabidky mezi dvema velkymi konkurenty, cenova politika u obou (takova lokalni specialita /kocourkov), jinak vse ostatni resitelne T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |