![]() |
|
manual E-85nemohl by ho sem někdo dát v pdf? |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
Meteleskunapisem ti to iba raz, a opakovat sa nebudemak nechces uzivatelovy poradit, tak sa nezapajaj s tvojimi "sranda" reakciami do diskusie, ja na tie "mudrosti" nie som zvedavy ... teda pokial nemas zaujem sa zaradit na list prispievatelov "co reakcia to miestenka na black list" ... inak na tom liste je mieste dostatok nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
MeteleskuNějak jsi se rozjel s machrováním, přitom tvůj první příspěvek je k blití a vypovídá vše.Nespraví to ani to, že jsi objevil někde na webu T90. Jinak by jsi věděl, že úchyt ty hrábě nedovolí. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
netaceTěch antén jsem udělal několik a pokud si pamatuji, tak problematiku s uchycení origo asymetrických držáků řeší tištěný návod v balení Multibeamu. Navíc si myslim, že to je celkem jednoduché i bez toho návodu.Jednou jsme to setrojoval v garáži po bujarém zapíjení neteře a taky jsem to dal... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonO tom tištěném návodu vím, že je součástí balení, mě samotnému nedělá problém tu parabolu sestrojit za pár minut, ale z hlavy jsem si už nepamatoval rozložení těch držáků. Hrát si ve čtvrtém patře z držákem se mi nechce, stačí samo o sobě, že si rozhážu ostatní pozice. Ta parabola je zády k balkonu. |
netace
![]() |
|
RE: manual E-85Podle toho návodu přece nemůžeš nic zkazit.¨Když dáš oka k sobě, tak máš rozestup 4 stupně, když od sebe tak 6stupňů, když je dáš těsně za sebe, tak 5 stupňů. Hoď sem družice, jaké chceš přijímat, já ti to rozepíšu z paměti.At se tu v práci neudim.... :8) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: manual E-85Jak jsem psal, laikovi je zbytečné se v tomto ohledu snažit cokoliv vysvětlovat. Hodit pdf - to hovoří za vše. |
Metelesku
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
SaxonJak je na tom problémový transpondér na 23,5 pri nastavení ohniska na 9e na tejto anténe?Nie je lepšie nastaviť ohnisko 19e?Fungovala by ta istá zostava pri ohnisku 19e? |
tatar
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: manual E-85tatar: Vždy předsi záleží na tom, jaké družice a v jakém rozsahu chcete více méně stabilně přijímat. |
Metelesku
![]() |
|
meteleskuŘekl bych, že netace až takový laik neni, proto si myslim, že když tady hodí žádané družice pro multifokus, tak mu to popíšu.Možná bych mohl nakreslit náčrt ve Wordu a zipnout to do Uploadu. Je pravda, že přesné nastavování s nemožností si při utažené parabole šáhnout na lyžinu, je naprd. To už je lepší si to nastavit na nějakém kopytu na zemi a pak to hodit na připravený kolmý stožárek. Možná to je pro někoho úsměvné, ale funguje to. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: manual E-85Saxon... R^Budeš to muset netecovi předvést,aby to viděl na vlastní "oko". :laughing: Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: manual E-85Saxon: Pokud se nejedná o laika, pak byl můj odhad správný a jedná se buď o naprostou lenost, nebo provokaci. |
Metelesku
![]() |
|
RE: manual E-85V tom odkaze na zdejší článek o E85 je to podobné, jak bych to sepsal. Ono se tam při použití orogo držáků stejně nic jiného našoupat nedá.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: manual E-85Podle manuálu které mi zaslal silvercord je ta parbola použita teď na 28,5°E - 5°WMetelesku zkus se houpat na laně při montáži a pak tady něco piš Kamil_k4 tu parabolu představovat nepotřebuji i když se Saxonem, JA a jinými bych se rád někdy sešel |
netace
![]() |
|
RE: manual E-85Mistře Netace, zkuste se příště více snažit a také přemýšlet. |
Metelesku
![]() |
|
RE: manual E-85Mistře Metelesku, takový lidi jako jste vy, mám strašně rád. Jenom remcat a nic neukázat. |
netace
![]() |
|
RE: manual E-85netace: Děkuji za kompliment, nápodobně. |
Metelesku
![]() |
|
RE: manual E-85tak super, každý si udělá názor svůj :) |
netace
![]() |
|
RE: manual E-85Ano, to pochopitelně. |
Metelesku
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |