![]() |
|
Showbox SD - ORFpacket/AustriaSATV současné době jsou asi nejdiskutovanejší FW 05102010 a 30092009. Jde vám někomu v EMU AustriaSAT v těchto FW?ORF paket jede bez problému, AustriaSAT nikoliv. Klíče jsou aktuální a ve správném tvaru. Díky. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE:Co mě spíše štve že nemůžu nikde ani v lyngsatu najít transpondery austriesatu jen a jen ORF což je zajímavé ,brzdí mě to k vytvoření settingu poněvadž ani na docela nové likře rotor z prosince to tam není ačkoliv bylo zahájení austriasatu tuším v říjnu 2010.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
austriasat a showbox sdTak pravdou je,ze to ide,ale nie na novsie fw.Tam uz asi vymazali rsa,ale na hdd som mal iba jeden niejaky stary fw(10.9.2008),tak som ho skusil a mtv,axn,animax,huster,sportdigital...idu,po navrate na novy-tma. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE:Ano evidentně s tím hoši z rakouska zápasí aby zabránili zuby nehty neofiko příjmu což je logické ,ale otázkou je zda jim to bude něco platné,jinak k tomu settingu zjistil jsem s údivem že dosud /údajně nejslolidnější/ stránky lyngsatu na které jsem nedal jaksi v minulosti dopustit jsou jednoduše neaktuální čili zaspali 2 měsíce dobu tak to už je na pováženou tak to at raději zruší stránky poněvadž je to spíše zavádějící např. ORF 1-2 jsou ted na zcela jiné frekvenci a u jiných je to obdobné.Neví tu někdo aktuální link na transpondery ORF a Austriasat ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: Showbox SD - ORFpacket/AustriaSATSAXON: ne na HD Vitaminu jede austriasat...mrkni sem http://www.openboxforum.cz/viewtopic.php?f=132&t=8551&start=15 |
amais
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
amaisDíky.Na Openboxforu maji v SoftCam.key souboru špatně napsaný klíč pro AustriaSat, po opravení opravdu na Vitaminovi jede jak ORF paket, tak AustriaSat paket. Právě odzkoušeno. Ještě jednou dík za upozornění. R^ On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox SD - ORFpacket/AustriaSATAle nejde po oprave na Showboxoch...:( |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Showbox SD - ORFpacket/AustriaSATKluci, vyjadřujme se přesněji, at nevznikaji fámy.Po opravě klíčů jede AustriaSAT na Showboxu Vitamin 5000HD, nikoliv na SD Showboxech S300, S500 a S700... Je tady hrozně zmatek z nepřesných údajů!! Díky! On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonNa sd showboxoch ide,ale na starom fw,ako som pisal vyssie.Mal som ho jeden den s cryptoworks od skylink a cuduj sa svete slapalo to celkom bez problemov(ale na uvedenom fw mi neslo epg).Ale tie Mtv mi za to nestoja,max Vh1,zbytok duplom a aj tak to za chvilu chcipne. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
KasrTo je právě ono, nejde EPG...Jenže my to EPG prostě potřebujem. Já na ten balík AustriaSAT koukal a stojí to stejně za howno. Po stránce muziky nešáhá ani jeden program po kotníky například FTA kanálum DELUXE Music a Bliss. Příjemný bonus jsou bezesporu obě HDčka rakouské televize. Tak si užijme těch pár dní s luxusním podáním alpského lyžování. Tak, jak to dělají v ORF, to nemá obdoby. Jak po stránce technické, tak po obsahové. Škoda, že podobnou technickou úroveň nemá ČT pro hokejové přenosy. Protože po stránce zpravodajské a komentátorské je hokejový štáb ČT na špičkové evropské úrovni. On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |