![]() |
|
Showbox 300-EPGOdborníci na Showboxy poradťe.Asi na rok starom prijimači prestalo fungovať EPG.Majiteľ si myslel,že si to asi niekde v nadstavení zablokoval,ale,keď som prechádzal menu,nič som neobjavil.Neviem s týmato prijimačmi nemám skúsenosti.Tak neviem,či je to naozaj niekde prehodené,alebo je to zrada v mašine.Díky.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGNahoď si tam nějaká novější soft , např v24najdeš na http://www.sapro.cz/ftp/ nebo na www.openboxforum.cz Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGSituace je taková, že EPG chodí akorát s novými softy např. 05102010, ale s těmi se tento přijímač zase seká a tím pohodové sledování TV vysílání je nemožné. Pár zákazníkum jsem z důvodu nefunkčnosti EPG poslední FW nainstaloval, ale už jim to dávám zpět na starší 30092009. Raději EPG oželí, než sledovat sekance. Nic pozitivnějšího se nyní kolem SD Showboxů neděje.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGja ked som v nastaveniach "osd nastavenie" zadal klavesnicu znakov na rusky. tak sa mi objavilo epg. treba aj to skusit. mne to pomohlo |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGS tým softom by to bolo ok,keby tam to EPG nikdy nešlo,ale rok tam chodilo a,že by len tak z ničoho nič prestalo,tak asi softom to nebude.Soft sa tam nikdy od začiatku nemenil.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
Re:tomkoSkúsim aj to.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGa este som zabudol, v nastaveniach neviem presne kde, ale namiesto 7dni dopredu v EPG daj 3dni |
tomko
![]() |
|
re :No tak to je také bomba,jednu 700 mě dal chlapík,když jsem mu dával Kathrein.Už mě to doma hlásili,epg zdechlo úderem nového roku.Jen štěstí,že jsem je nedělal,nevím,jak bych to lidem vysvětloval.No nic,jdu dělat.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGano EPG vypadlo prechodom na rok 2011 ...inak vdaka za tips, skusim... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGdnes som dal do 300 FW. z 22.1.2010 a EPG ide bez problemov je to bez zdielania |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
tomkoInfo od tebe je fajn, ale chybi zasadni informace a sice ta, jaky fw mas v prijimaci nainstalovany. Je jich ke stazeni kopice a bez informace o FW je tva rada v podstate na nic. S poslednim FW 05102010 se ten prijimac neda prodavat, to sekani je otresny a na EPG si lidi uz tak zvykli, ze jim opravdu chybi. Nyni je situace opravdu neprijemna.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGjenze kdyz clovek chce od prijimace provoz v EMU, korektni EPG, Sharing a bez sekani najednou, tak je v soucastnosti v problemu.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGSaxon: a kterej fw jede korektne s EPG, bez sharingu a sekani?diky at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGTolik casu nemam, abych bral jeden soft po druhem, to by mel delat vyhradni dovozce a jak to dela vidite sami! Podle mych zkusenosti takovy soft neexistuje.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@saxonnapsal jsi to naprosto spravne. Opravdu - montazni firmy delaji praci za dovozce a prodejce, kteri na to serou. A nejde jen o S-300 a EPG, ale i celou radu jinych prijimacu a jejich podavacu. Ale to jsme vlastne probirali na soukromem foru. Jinak tu mam ty Humaxe s irdetem a vypada to VELMi dobre. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPG@ Saxon: Ono by pro docela i stačilo, kdyby nějaký firmware běžel s EPG, bez sekání a spolupracoval s s CW kartami Skylin/CS link, což je evidentně pro dovozce nezvladatelný úkol. Však hlavní vlna prodejů už je pryč, tak co by se někdo staral :lookaround:Ze začátku to vypadalo, že by Showboxy mohly nahradit bezproblémové Openboxy, což se bohužel nestalo. Někdy je hold koupě přijímače více méně sázkou do loterie, která nevyjde (což každého zákazníka pochopitelně dost štve) :bomb: |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
@krtanBezproblemove Openboxy .... no, kdyz je to defakto odladeny Koscom SDx3510, kde to odladil nekdo jiny a ukrajici to jenom zkopirovali a neco malo dodelali (sdileni). Nedavno jsem tu mel pomerne novy Openbox na oprave a i v tom byla porad deska jeste s "SDF3510" |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGje to posledny soft, pytajuci sa pytal na fungujuce epg. toto funguje pri podmienkax co som napisal-u mna funguje. to za raz, dva krat trhne obrazom mi nevadi. ak xces spolahlivy soft bez sekania, s epg-tak soft od stranok sapro.cz z 1.1.2010. odskusane aj jedno aj druhe. |
tomko
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGLen aby v tom softe od Sapra nebola tá lebka, ktorá sa môže po čase objaviť na obrazovke, čo už bolo niekde spomínané.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 321 |
![]() |
|
krtanTvuj první odstavec mi mluví z duše. Měl jsem to nadepsané ve své další reakci, ale díky pracovním povinnostem jsem ji neodeslal.Jasný, že by stačil soft, který chodí korektně bez sekání, komunikace s kartama bez problému a s EPG. Sharing a EMU jsou taková přidaná hodnota, kterou snad oželíme. Ale bez těch prvně vyjmenovaných vlastností se ten přijímač prodávat nedá. My montážníci, kteří si berem za práci peníze máme k lidem odpovědnost, my nemůžeme lidem říct "hele, vono se vám to občas sekne, ale pude vám za to EPG". Ještě že se na trhu objevil ten novej Humík, snad to bude dělat dobrotu, uvidíme. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
tomkoTak se přiznam, že jsem z této tvé odpovědi jelen.Radíš, aby si lidi přepnuli v MENU klávesnice ruštinu, resp. třídenní cyklus EPG a oznámíš, že tam máš poslední soft. S posledním softem přece EPG chodí i když máš v MENU klávesnice češtinu i čínštinu. A v EPG si můžeš nastavit klidně 7 denní rámec. Ale to č tu běží je to sekání a sekat se to nesmí a ne že si řekneš, že Ti občasné sekání nevadí. Půl dne tu píšeš jak Ti to funguje a pak z Tebe vyleze taková z prominutím taková krávovina. Dneska se už normální odpovědi snad nikdo, nikde nedočká.... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
poslední reakceAbych nikomu nekřivdil, tak jsem stáhl ze Sapra poslední FW a vyzkoušel EPG a chování přijímače jako takové.EPG jede v pořádku, ale po cca hodině se začínají objevovat záseky v obraze a dokonce i hlášky o absenci signálu z LNB. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGS epg boli na sd showboxoch vzdy problemy-niektore dlhe epg spôsobovali u niektorych fw zamrzanie,teraz uplny vypadok epg u niektorych fw,epg u vsetkych fw je nekorektne,po case vypadava.EPG je hlavny problem fw,ktory by vyvojari mali vyriesit a bolo by po problemoch.Ale asi z toho nebude nic,lebo nezvladaju vitamin,na sd rad sa potom duplom vykaslu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGsaxon- ja hovorim o svojich skusenostiach. ked som urobil to alebo ono, tak sa to spravalo tak ako som napisal. ked som v OSD nastaveniach dal anglictinu alebo latinu-epg nefungovalo. ked som dal rustinu-epg islo. nemusis sa chovat ako majster sveta ze vies vsetko. tiez si to neviem vysvetlit ale je to tak. trhanie som mal 1-2x za den.pri FW od sapro.cz skusam treti den- epg korektne , funguje aj 7dni dopredu. Bez trhania.staci to ako vysvelenie. ak nie tak potom tvoje vedenie nedostatocne, alebo pretazene |
tomko
![]() |
|
RE: Showbox 300-EPGnechovam se jako mistr sveta, ja se snazim zde uvadet postrehy a zkusenosti korektne a mnou overene a rad bych dostaval informace od ostanich na stejne urovni, coz se bohuzel nedeje. O nic jineho mi nejde. Nezlob se, ale tvoje informace jsou kuse a nepresne.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SHOWBOX 300 EPG a SDIELANIE zarovenAhojte,mal som na showboxe s300 paltinum doteraz firmware v14 (30.9.2009), od 1.1. mi prestalo fugovat EPG (ako som sa docital tak viacerym). Ak som upgradol firmware na akykolvek vyssi - skoncil som na v24(10/2010) tak EPG bolo funkcne, ale prestalo mi fungovat zdielanie karty (Showbox 300 - Showbox 300), pretoze sa vo vyssich firmwar-och neda dostat k utajenmu menu (MENU 2-5-8-9), kde je mozne zdielanie konfigurovat. Poznate nejaku moznost (verziu firmware, utajene menu pod inou kombinaciou ...) ako zfunkcnit obe funkcie - EPG / zdielanie ? Dakujem |
sust181
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 1 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |