![]() |
|
UPC ThorChtěl jsem se zeptat,jestli se vám taky na UPC Direct občas rozpadá obraz u všech HBO a dalších programů?Signál mam na 98% a u FTA to nedělá... :lookaround: |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
Neřeklbych že SD pogramy UPC mají problémy.Ale jejich HD transpordér je má dost často. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: UPC Thorakurat na History HD vypadla cze audio stopa, obraz ide normalne🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: UPC ThorUPC po prechode na Thor, pridanim programov a kvalite obrazu naozaj velmi nadchlo mnoho zakaznikov, ktory uz casto pouzivali slova ako "najlepsia platforma u nas". ALE: tim to u UPC vsetko skoncilo. Kto ma UCP dlhsie vie, ze roky nic nepridavali, roky nic nemenili, teraz toho pomenili kopec naraz a zase to skoncilo a je velka pravdepodobnost ze to tak zase ostane na dlhe roky! Problemy neriesia a kaslu na nich. Obraz sa rozpada, s EPG su problemy (hlavne ak je prijimac nastaveny na slovencinu, tak EPG je v anglictine a podobne, Discovery Science a World maju holandske EPG, nevypisuju kratky popis, takze v E2 to v nahlade nepise nic). UZ som im niekolkokrat pisal napr. kvoli tomu EPG. A NIC! Proste uz kaslu na vsetko. Verim ze opravit EPG je praca na tyzden a nie na roky! Myslia si ze naco investovat, ked zase zacnu ludia odchadzat, potom to budu az riesil a budu to povazovat za obrovsku novinku. Dokonca si myslia ze ak nahradia Fishing and Hunting s ceskym dabingom za madarsky PV TV bez ceskeho dabingu, ze je to OK vymena! Dovolat sa tam je to co predtym (na hodiny) a faktury pri nejakej zmene zase posielaju zle. Treba 4x volat a 3 mesiace cakat az zacnu posielat fakturu aka ma byt! Proste UPC okrem pridania programov a zvysenia datoveho toku, neni na tom o nic lepsie ako predtym, lebo naopak kvalita EPG a vypadavania obrazu sa este zhorsila. Kvalita starostlivosti o zakaznika ostala rovnako na hov_no ako predtym. Cenova politika uz je nielen ako na tureckej trznici (ako predtym, kto sa ako zjedna), ale uz aj oficialne je divna - cesi to maju drahsie ako my slovaci! Stale si myslim ze je dobre ze tu UPC je, ale stale neni jednotkou na trhu! Ja stale pouzivam Skylink kartu (cize naladene programy skylinku a nie UPC) a UPC mam len na programy ktore Skylink nema, ako Animal Planet, Discovery Science, TV Deko a podobne. Cize skor ako nejaky doplnok. Keby som to nemal za 5.13€, tak UPC uz davno nemam. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
Billyskmal som UPC predplatenú ročnú kartu ešte na 19.2 a používal tak ako píšeš ty - doplnok na programy ktoré nemal SkyLink (Cinemax, HBO2, HBO comedy, ESPN).Problémom bol vtedy len nízky dátový tok a to, že TechniSat nevedel načítať a uložiť EPG na 7 dní dopredu tak ako to robí u všetkých ostatných platforiem. U UPC som musel precvakať všetky programy. Teraz keďže SkyLink dopĺňa rôzne nezmyselné programy ako TV8 a Golf uvažujem prejsť zase na predplatenú kartu. Tá by ma stála 20eur mesačne (5990Kč / 25 / 12) čo je menej než Multi+HBO u SkyLinku a navyše by som získal naspäť všetky HBO programy ktoré SkyLink nemá + MTV + športové ktoré tiež SkyLink neponúka. Super ponuka. Predplatená karta nemá problém s nejakými tupcami ktorí robia zmluvy a faktury, pretože raz kúpiš v obchode a 12 mesiacov fičíš. Keďže ale musím inštalovať novú parabolu, lebo 28.5 aj 19.2 by som zachoval, rád by som dva dotazy: - je to vypadávanie fakt také časté? Totiž tu mnohí píšu každý deň aj o výpadku SkyLinku a ja si nepamätám o nejakom takže je otázka, aj u UPC či je to niekoho zle nastavená parabola alebo skutočný výpadok - ak máš svoj STB, ako funguje teraz EPG u UPC (chápem čo píšeš, že nie je všetko lokalizované, ale či je k dispozícii na aspoň 5 dní dopredu). Díky |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: UPC ThorTo hej je to na tyzden. Mam vlastny prijimac. Ale na Astre sa mi napr. na Halmarku natiahlo cele EPG na tyzden na komplet cele UPC, na thore uz mi to ale nejde a musim poprepinat TP, vzdy mi natiahne len urcite TP ako to ma skylink. Napr. ak nenastavim slovenscinu ale cestinu, tak to EPG lokalizovane je (o to viac ma stve ze som im uz niekolkokrat pisal a nedali to do poriadku, pritom staci ak urobia prinak pre slovencinu a skopiruju tam tu cestinu), potom nie je iba u Discovery Science a Discovery World ale ked prepnem na iny program z toho TP, tak ho natiahne aj na tieto dva. Ked vsak na ne prepnem, tak sa prve dva programy prepisu holandskym EPG. |
Billysk
![]() |
|
Billyskv TechniSate funguje EPG tak, že v nastavený čas posťahuje zo všetkých staníc EPG a uloží na disk. Potom po zapnutí máš ihneď k dispozícii EPG pre všetky naladené programy zo všetkých družíc. Je potom jednoduché po zapnutí prijímača stlačiť EPG a zatiaľ čo počúvaš napr. správy na STV prebehnúť v EPG všetky večerné filmy, nastavím časovače na nočné nahrávanie a pod.U UPC na 19.2 sa táto funkcia nedala využiť, pretože u väčšiny kanálov sa mi EPG zobrazovalo len 2-3 programy dopredu. Ak by táto funkcia bola stále nedostupná, kašlem na UPC. Všimol som si že UPC malo kanál UPCEPG ale TechniSat z neho nevedel vyčítať nič. |
Dagy2
![]() |
|
RE: UPC ThorNa ipboxe je v E2 tiez plugin ktory postahuje EPG k programom z internetu, ale nase programy asi tiez nema odkial tahat. Treba asi aby bol niekde na internete server s formatom pre toto EPG pre nase programy. |
Billysk
![]() |
|
BillyskAle ten TechniSat to sťahuje priamo z jednotlivých sat staníc nie z internetu.Takže EPG na 7 dní čo napr. SkyLink alebo ARD, ZDF poskytuje k svojim programom TechniSat v noci stiahne a uloží na disk. Sú však stanice, ktoré majú EPG len na 2 programy dopredu - napr. anglické filmové programy z 28.5E. Tieto EPG potom stiahnuté v noci sú síce uložené, ale program končí tým pádom niekde o 8h ráno a večer je táto stanica bez programu. Takto pitomo fungoval aj UPC na 19.2E - vždy len aktuálny a next. Moja otázka bola, či na vlastnom prijímači s UPC kartou CRW sa zobrazuje EPG na 7 dní dopredu alebo len nasledujúci program. |
Dagy2
![]() |
|
![]() |