, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
DIGI-TVDOČKAM SE LETOS UŽ KONEČNĚ CZ-SK titulku u PV-TV ? |
sibir
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 21 |
|
|
RE: DIGI-TVnedočkáš , lebo porušuješ pravidla.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: DIGI-TVtrochu tolerance v novém roce,on si pravidla nastuduje viď R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 498 |
|
|
RE: DIGI-TVjejda něco jsem udělal špatně? jsem tu dnes prvně :O |
sibir
|
|
RE: DIGI-TVDigina patří zde mezi zakázaná slova, jinak vypni si caps lock, nejsme hluchý, že tak křičíš |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: DIGI-TVDIGI je jedna ze sekcí tohoto fóra |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
Alejá tam ty titulky asi dvakrát viděl ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: DIGI-TVTitulky fungují již dlouho, ale jen u některých pořadů. Dokonce občas i český dabing, tuším na bulharské audiostopě. Ten ale působí "strojově". |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
RE: DIGI-TVtak jsem tu prvně ted jsem si přečet vaše pravidla takže prominte. takže jak aktivovat cz titulky u PV-TV nějak mi to stale nejde. kupodivu to nejde ani srbsky ani bulharsky. omlouvam se a diky za odpověd. |
sibir
|
|
RE: DIGI-TVV pohodě, nic se neděje. Aby ti někdo mohl přesněji poradit, příště ještě nezapomeň uvést typ svého přijímače a bude to dokonalé :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: DIGI-TVprvně som tu neni, možná naposled! :8)ale asi nerozumím pravidlům hry nebo su blbý (nebo obojí) za co se omlouváš? jaký máš přijímač a s jakým software je důležité vědět. protože ne ve všem ,a ve všech sw. je podpora titulků. |
tonek
|
|
RE: DIGI-TVno mam ten jejich od digi na 2 tv tušim hyundai dam na ovladači OPT zobrazit titulky a nejedou zadne ani cz ani ostatni u audiostopy jo ale ta neni česka |
sibir
|
|
RE: DIGI-TVno vidíš jak su blbý, co by jsi asi mohl mít když párujou karty!zde v přehledech píšou že je tam i česká audiostopa ! ale asi tam není a ty titulky zkusím u někoho , už se to tu někdy řešilo , nevím na jejich stránky se teď nedá dostat , jen na něco! |
tonek
|
|
RE: DIGI-TVPokial ti nič nejde tak program ktorý sa práve vysiela nepodporuje titulky alebo niektorú audio stopu.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: DIGI-TVSice párují, ale různé typy.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: DIGI-TVPETR121nestačim zirat dal jsem to na angl.audiostopu a jde to cz teda zatim u tohoto pořadu.takže dííík. :) |
sibir
|
|
RE: DIGI-TVPETR121 ale maš pravdu jde to strojově věty dokončují ještě dlouho v reklamě. |
sibir
|
|
RE: DIGI-TVSchválně jsem to pustil a právě teď DVB titulky v CZ fungují -přijímač ABIPBox 250 To bude podobné jak na NGC - když není Audio CZ tak jsou Titulky CZ. Ale je pravda že kdysi tam CZ audio či CZ titulky nebyli vůbec. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
|
|
RE: DIGI-TVPánové když to tady čtu musím se smát jednoduchá otázka co vy z toho uděláte .1. pro tonek - Když má digy tak asi jaký má přístroj - strašnš těžká otázka 2. pro netace - Proč je tady DIGI TV zakázaný ? TAK HO NEDÁVEJTE DO SEKCE na výběr a vymažte všechno kolem toho , aspon se nebudete rozčilovat . Nebo si to přepni na jiný forum a ne na všechno . 3.Stejně se tu jen bavíte a napadáte každýho kdo má větší srá....atd. a jaký SW je nejlepší . Člověk nový nebo nezkušený satelitu tu nemá šanci žádat o radu . Já mám jeden SW už 3 roky a vše funguje dobře a měnit nic nemusím . :laughing: R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
standopotěší tě zě su VULnebo si mám sypat popel na hlavu? |
tonek
|
|
RE: DIGI-TVjo sem se stavil na benzince kde mj DIGI kolem 14 hod a zkusil PV TV nebo jak se to jmenuje , nevím co tam běželo ale byly tam české titulky, přijímač single HUMAX |
tonek
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|