Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TV Sony kld-40 EX 719

Zdarec má nikto skúsenosti so Sony kld-40 EX 719 či má slovenské alebo české menu, či podporuje DVB-S2 Skylink

freon
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Sony KDL

Spíš asi KDL-40EX715, viz stránky SONY.cz
Osobně vlastním skoro rok KDL-40Ex500 a docela jsem s ní vyhrál. Hlavní výhody:
USB konektor: Přehrává avi,MP3, fotky, i sekvence s foťáku. když mi nějakej film nejde, tak si ho převzorkuju na xvid a jede v poho. USB nebere mkv a neumí TNFS. Osobně používám starej HDD z notebooku 40GB,přes USB převodník, kterej jsem naformátoval na Fat32. Ten USB vstup je připravenej taky na Upgrade a Wifi modul, kterej stojí 5000,-Kč ale ten nepotřebuješ, protože vedle máš ethernetovej konetor, kterej připojíš do ROUTERU a můžeš tak i na síť. UpDate software se dělá z USBflashky. Zatím nevýrazné změny.
SÍŤ: mám to propojený metrovým kabelem do Routeru Edimax, plná spokojenost jak s domácí sítí, tak s předvolenými vybranými internetovými službami. V nabídce se TI OBJEVÍ ASI 20 SERVERŮ, na DailyMotion je ještě volba HD. K disposici je SW klávesnice /písmena a číslice/, pomocí nichž si můžeš zadat vyhledávací sekvenci.Např chceš Chinaski, tak zvolíš YouTube a napíšeš Chinasky. Objeví se seznam třeba 200 nabídek a ty si vybereš co chceš.
Domácí síť: Např si Nokií udělám fotku a vzduchem a přes wifi ji zobrazim na TV.
Přes notebook s Win7: kdokoli k nám přijde, tak si pošle na TV Foto, MP3 nebo film. Jde to i pod Vistama. Pod XP jde DLNA špatně.
Spotřeba: o polovinu méně proti 46 palcům, při vhodném nastavení. já třeba nemám senzor světla.
Aut. vypnutí při nečinnosti a plno nastavení.
Plné rozlišení HD Full/1080p/
Velmi dobrá spolupráce přes HDMI konektory, na satelit se aut. přepíná bez problemů
Velmi dobrá spolupráce přes VGA konektor-takhle přehrávám filmy mkv se starým notebookem v plném rozlišení.
Moje: Nemám přípojku na webkameru a neumí SKYPE.

719 nevím jestli existuje, může to bejt nějaká mutace.
Další doplňky, např domácí kino se zadníma bezdrátamavčetně modrýholaseru dále zvyšujou užitnou hmotnost.
PS:jeden můj známej byl chytrej a koupil 37 palců, a má tam všechno 16:9. Pozor na to. Asi víš vo čem píšu.
Mo

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

TV Sony kld-40 EX 719

Nie mal som na mysli TV Sony kld-40 EX 719 nie EX 715, 719 sa predáva v Nemecku v Rakusku a v zamorí a na CZ, SK ho ani ne najdeš.

freon
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra