Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jaký dekodér pro Arivu 200 a kartu Cslink

Prosím o doporučení jaký vhodný dekodér mám pro Arivu a Cslink koupit...vím že s některými byl problém...děkuji za doporučení..

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký dekodér pro Arivu 200 a kartu Cslink

nerozumím otázce!
čemu říkaš dekodér?

pokud si vystačíš s jednou kartou tak do A200 žádný dekodér nepotřebuješ!

tonek
Registrace: 1/2009

O.K.. tedy jinak modul CAM :)

Pájík

Tak ako písal kolega tonek,žiadný modul,Ariva má čítačku kariet ktorá spolupracuje bez problémov s Cslink kartou.

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006

Ano souhlas, otázka ale takto nezněla - já potřebuju dát karty 2 (CS+SKY Link)..tak bez CAM modulu to asi nepůjde nebo ano?

Pájík

No nič, budeš si musieť založiť ďalšie vlákno, lebo v tomto ti zasa nikto neodpovedal, a to len preto lebo si sa špatne spýtal. Prečo zakladáš ďalšie vlákna, keď už v minulom si sa pýtal, na ten modul. Navyše v tomto si zabudol spomenúť, že v čitačke bude skylink, a chceš aby sa ti to nebilo. Troška rozmýšlaj, použi svoj mozog...

ferrda

Ale aby si nepovedal, tak ti aj odpoviem. Ja mám SCM Cryptoworks rev.1.0, a svete div sa ono to funguje.

ferrda

Děkuji Ti za info, když nikdo na starší příspěvky ale neodpoví..tak založím nové... je ta diskuze tady k tomu určená nebo ne? :)

Pájík

Ano je, ale tu sa aj tak nič nedozvieš. Kedysi to bol server plný informacii, rád, postrehov. Teraz je to len server plný somrákov, a hlavne nováčikov ktorý vedia prd o sat príjme, ale chcú do toho čmuchať, ale nechcú "zbytočne" čitať staršie príspevky, kde už bolo všetko stokrát povedané.

ferrda

Skús ine servery, tam sa dozvieš viac. To je moja rada. A hlavne nepýtaj sa hneď keď sa nemôžeš uprdnúť, hladaj v historii.

ferrda

kuk na www-ab-forum-cz- tam máš arivu popsanou slušně

RIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800

romik5
Registrace: 3/2008

Díky za info, asi máš pravdu teď Ti málokdo poradí..já se zabývám sat. technikou a DVB-T asi 15 let a bývala tady velmi rychlá a příjemná poradna pro začátečníky a i pro zkušené, kteří ale nemusejí být s veškerou technikou obeznámeni a potřebují radu někoho kdo má s daným konkrétním problémem zkušenost.Takové rady bývaj promptní a velmi užitečné oproti ohledávání stovek starých příspěvků (mrtvol) ;)

Pájík

Ano, ono totiž tí starší skusený už sem nechodia, neradia, nediskutujú. Sú to veľký podnikatelia, ktorý si samozrejme uvedomili, že aj oni musia z niečoho žiť, a keď budú každému radiť, tak potom ich služby nikto nepotrebuje. Ja sa smejem vždy na tom keď prídem s niekym kto ma požiada o pomoc do predajne so sat. technikou, ako tam ochotne ponúkajú "montáž", pritom to skutočne zvládne hocikto. Ale to už som odbočil od témy... Choď na iný server trebars aj na to AB forum, hocikde kde chodia luďia, ktorý si poradia, lebo podnikatelia ti zadarmo ani neporadia, oni potrebuju zarobiť :)

ferrda

Pájík

Teoreticky bys mohl koupit CAM Crypto twin - pokud ještě máš Crypto Skylink kartu a do čtečky vrazit ještě nějakou kartu. Nicméně, protože perspektiva Skylinku je Irdeto, tak CS link kartu do čtečky a Skylink do Irdeto modulu. To dává smysl, ne?

gaston

TO: Gaston, ano souhlas.. CAM Crypto twin ..myslím že to dělá Mascom - pojede teda i po přechodu na Irdeto nebo je to čistě Cryptoworks a pak to stejně zahodím?..jinak mně se to na ty dvě karty taky líbí..Děkuujuu a promiňte že zdržuju..

Pájík

je to cisty cw..irdeto ti v tom nepojde na irdeto potrebujes smit modul..jediny na trhu zatial..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Připlať si na Sky ling i české programy a máš to levnější na jednu kartu. Já mám nyní po doplacení 2 karty

Janek
Registrace: 9/2007

jako pro ten cryptoworks od mascomu je nová verze sw, která čte i čisté irdeto, ale zatím není k dispozici přes OTA. Třeba ji za nějakej čas zpřístupní i pro ten twin easy-tv a alphacrypt, kdo ví..... Jinak já mám momentálně satelitu 2000 a tam mi šlape celkem dobře i zelenej cryptoworks smit, takže ariva by na tom měla být podobně :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Janek, ty jsi ale janek

to je nějaká další nová satelitní televize, ten sky ling? :laughing: :))) :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

eemile

ty si ale peero

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra