![]() |
|
Cyfra+ a TechnisatAhojte, potreboval by som poradiť. Mám príjmač Technisat HD8 SX a uvažujem o kúpe karty Cyfra+ (konkrétne Cyfra+ multipakiet + Canal+ HD). Viete mi doporučiť nejaký modul, ktorý je v Technisatoch overený a 100% funguje pre túto platformu? Ja som našiel AstonCrypt v2.25. Bude ok? Som začiatočník, vopred ďakujem za odpovede. |
astrix
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
Cyfra+ a TechnisatUrčitě bude chodit v modulu Cyfra+HD (např. tvdigitalne.cz).PS: Mám také uvedenou kartu a vřele ji doporučuji. |
JS1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ a TechnisatĎakujem za tip. Predpokladám teda, že uvedený modul by nemal mať s Technisatom žiadne problémy ... |
astrix
![]() |
|
RE:Cyfra+ a TechnisatPozor,já jsem měl modulCyfra+HD a ten se mizasekl a musel jsem si dokoupit modul AstonCrypt a tento modul je bezproblemový. |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ a TechnisatTakže čo do toho Technisatu? AstonCrypt alebo Cyfra+HD ? |
astrix
![]() |
|
Cyfra+ a TechnisatPři změně provedené 12.10.2010 (přidán CAID 1813 Nagra3 na některé programy Cyfra+) měly některé přijímače a moduly problémy s dekódováním. To už ale bylo opraveno. Proto si myslím, že oba doporučené moduly jsou OK. |
JS1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ a TechnisatĎakujem za rady. Takže idem do toho. |
astrix
![]() |
|
![]() |