Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

DM 500 + cccam 2.0.9 pada pripojeni

Ahoj,potreboval bych poradit.Mam doma nasdilenou kartu a na druhem prijimaci DM 500 mam cccam 2.0.9.Pripojeni vzdy drzi par sekund a zase spadne (sekne se obraz).Zkousel jsem i nektere freecardservery,ale je to obdobne na obou prijimacich.

Myslim si,ze bude nekde problem v cccam.Zkousel jsem i vyssi verzi.

Kdyz se podivam na web:16001 tak vidim jak se DM pripoji k serveru,ale opetovne spadne.

Mam FW enigma1

Diky za kazdou radu.

petrhrt
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM 500 + cccam 2.0.9 pada pripojeni

Tak teď jsem řešil doma to samé , pořád se sekal obraz, vada byla v síťovce v dreamu.Po připojení nového dreamu vše jelo bez problémů.Na starý dream trvalo dlouho než se spojil po síti s PC.(ream mám cca 4,5 roku)

Hugo Boss
Registrace: 2/2006

tiez som toto dnes riešil,treba doletovat dva tantaly na sietovku.navod najdeš na cssf.cz

noha
Registrace: 1/2006

hosi..tohle by se projevovalo i pri testu na ping..a tam jsou odezvy porad stejne..i kdyz jsem dal ping s vetsimi pakety

petrhrt

Mne pingy obcas blbnu a obraz ide aj napriek tomu bez sekania. Skusal si nejaky iny (novsi) cccam, prip. Oscam?

terrible
Registrace: 1/2009

Aha, teraz som si vsimol, uze novsiu verziu si skusal. ;) Ja by som skusil Oscam ak by nepomohlo skusil by som flashnut Enigmu, prip. skusil Nabilosat, PLI, alebo nieco podobne a ak by to nepomohlo asi bude chyba v zeleze. Alebo skus Newcs, to je dobre osvedcene.

terrible
Registrace: 1/2009

ne nezkousel jsem nic jineho.Flashnout se mi to zatim nechce,ale ten oscam bych vyzkouse.Jen se zeptat,kam potom pridam ty zapisy z(cccam.cfg).

petrhrt

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra