![]() |
|
Eurosport a zpozdeny zvuk u ted SipekVsimete si ted na 23.5E Eurosport CZ a to same na 13E ESP Czech, ESP Russia, ESP Romanian ze kdyz se zabodne sipka zvuk zabodnuti prijde az za 2sec. Samozrejme s temito verzemi [zdroj 13E] se "vezou" i UPC, Digi TV a zrejme jine ruske i rumunske platformy. Nechce se mi kontrolovat cely orbit. Jine mutace Eurosport napr. nemecky FTA na 19.2E, francouzsky tuto chybu nemaji. |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Eurosport a zpozdeny zvuk u ted SipekSotva jsem to dopsal a zacala po reklame druha cast tak to je OK |
Standa22
![]() |
|
RE: Eurosport a zpozdeny zvuk u ted SipekZas se jim ten zvuk rozchazi |
Standa22
![]() |
|
RE: Eurosport a zpozdeny zvuk u ted Sipekjestli ty šipky neháže pan "MACH" |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Eurosport a zpozdeny zvuk u ted SipekTohle jim delava porad, u primeho prenosu ne, ale opakovani ano a to vicemene u vseho, jen u nekterych sportu to zas tak uplne nepoznas. To rozchazeni zvuku s obrazem jsem ale pozoroval u skoku, sjezdu a zvlast neprijemne je to u tenisu. |
Mirectec
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: Eurosport a zpozdeny zvuk u ted SipekTo isté mávajú na Eurosporte aj pri snookri. Naposledy pri Shanghai Masters meškal obraz počas záznamov, pri priamych prenosoch bolo všetko v poriadku. :-/ |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
Zpožděný zvukPozoruji to samé..zvlášť u snookeru a tenisu je to nepříjemné,ale je to jen u záznamů.Nicméně by s tím měli něco udělat,protože třeba u německého ESP to problém není. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
![]() |