![]() |
|
Argusu Mini IP a HDD nahráváníZdravím.Nebude tady někdo kdo má nebo se zabývá přijímači Argus.Chtěl jsem se zeptat mám tady Argus mnini IP.tyto přijímače nejsou moje parketa pokuším se to dát do chodu kamarádovi ale zlobí mi HDD. Všechno chodí jak má je připojen 1TB HDD WD ale všechny nahrávky HD i SD se cukají/kostičkují.. Neví někdo kde hledat problém nebo na co se zaměřit ?? Nemuže být ten 1 TB HDD na ten přijímač moc velký? díky |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Argusu Mini IP a HDD nahráváníCo mě tak napadá, vyzkoušejte vypnout timeshift.. |
milan100
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Argusu Mini IP a HDD nahráváníjá mám k tomu WD 320GB a není problém i timeshift, co tak vím tak se někde psalo(myslim na ab), ze stb maji problem s většíma kapacitama jak 500GB..v čem to nahráváš v TS nebo PS? já vím,že jsem jednou zkoušel PS a dost to zlobilo. |
milda1967
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: Argusu Mini IP a HDD nahráváníaha díky za infono na tu velikost jsem myslel. V čem to nahrávám nevím moc jsem to nezkoumal.Zmáčknul jsem nahrávání a nahrávalo to tak jsme to neřešil.. až pak jsem viděl kostičkující záznam. To se někde přepíná něco ? děkuju |
pat
![]() |
|
RE: Argusu Mini IP a HDD nahráváníJe to v té velikosti ,320 jedou ok, u větších to zlobý i při startuAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Argusu Mini IP a HDD nahráváníNejsem teď u přijímače, ale zkus PVR setting, tam se dá přepnout TS a PS. To platí pouze pro SD programy, HD nahrává jen v TS. |
milan100
![]() |
|
RE: Argusu Mini IP a HDD nahráváníaha jasně díky všemale jak píše bigi je to v té velikosti tak už s tím ani moc nebudu laborovat ani na to nemám čas. ten kolega co co mi to sem dal at si zkusí menší HDD a když to bude ok bude se muset zařídit a koupit menší díky |
pat
![]() |
|
RE: Argusu Mini IP a HDD nahrávánía ještě se zeptám co mi dopručíte za SW .žádné sdílení žádně emu nic. Jen aby tam chodila spolehlivě klasická SKy link karta CW. Ted je tam nějaký SW a najednou vypadne jedna frekvence kde je CT1,prima atd..vypnu zapnu box a zase to běží hmmmm |
pat
![]() |
|
RE: Argusu Mini IP a HDD nahráváníJá mám klasiku 1.1.27. a v pohodě.. |
milan100
![]() |
|
RE: Argusu Mini IP a HDD nahrávánípat:je jedno jaký tam máš alternativní SW. Možná by ses měl spojit s nějakým technikem nebo prodejcem Argus. Možná bys měl dát tovární nastavení a vše pročistit-paměť a vše nastavit a seřadit znovu. To k Tvému příspěvku:Ted je tam nějaký SW a najednou vypadne jedna frekvence kde je CT1,prima atd..vypnu zapnu box a zase to běží hmmmm Argus mini IP nahrává do dvou formátů, TS je náročnější, taky do něj nahrává HD. Pokud máš pomalý disk na zápis (pod 30Mb), tak TS vůbec nepoužívej. Kup si rychlý disk na zápis a velikost do 500, aby se Ti dlouho nenačítala přijímačem data a budeš spokojen. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
![]() |