![]() |
|
IdmanTV - nenaladím...Natočil jsem 95cm anténu na 42E a na transpondéru 10968H, mě jedou všechny TV, kromě IdmanTV, přijímač (Optibox pvr ready) stanici sice najde, ale napíše "Chyba" . Zkoušel jsem mazat TP, zadávat i PIDy ručně, ale nic nepomohlo, v čem může být problém.Taky mě nejde chytit TP 11054H, ale ten nejde celý, takže chápu, že je pro mou parabolu slabý signál... :-/ Děkuji za případné rady. .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE:IdmanTV - nenaladím...Vyhod Optibox, zatím nejhorší příjmač, co jsem měl v ruce... Oproti tomu zlatej Ferdík série FK.... a to byl šrot.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
Děkuji za radu :-(To je rada hodná odborníka, tak jestli jsi neměl v rukou horší přístroj, tak to ti toho přes ně moc neprošlo a jinak děkuji za solidní radu k tématu :-/.................
|
kaspi
![]() |
|
RE: IdmanTV - nenaladím...Kupodivu silnější signál mám na 11054H než na 10968H. Už dříve jsem si všimnul, že se tu psalo o silné fq, na které vysílá Idman TV. U mně je silnější CNBC-e a E2. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE:IdmanTV-nenaladím...zadej tohle:10968H 11200 5/6 signál 77/82 žďár n.sáz. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE:kapsišpatně sem četl,ber to že sem nic nenapsal,dík. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: IdmanTV - nenaladím...Ale dik za snahu....................
|
kaspi
![]() |
|
RE: IdmanTV - nenaladím...S motorem,by to byla hračka.Musíš naladit na frekvenci.Zde jsou rozdílné(síla,kvalita sgnálu),záleží,kde bydlíš. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: IdmanTV - nenaladím...Takže 11054H už naladím, ovšem NTV spor mě občas jde, občas ne (asi kod).No a s tím Idman je to obdobné, už se mě stalo, že to šlo, asi taky občasný kód. Akorát přístroj místo "kodovaný kanál" píše "chyba" :lookaround: .................
|
kaspi
![]() |
|
![]() |