![]() |
|
Humax iCord HD s HDD 500GBZdravim ve spolek,na zaklade Vasich rad jsem sel do tohoto pristroje(minimalne pouzity na Aukru za 6700kc)parabola 8O s motorem(zatim to tak necham),mam nekolik dotazu: 1) pri vypnuti pristroje stand by se motor pretoci zapadne do maximalni polohy co to jde a po zapnuti se opet vrati do posledni pozice.Dokonce to psalo hlasku check system.Je to nastavenim? 2) lze pouzit dva cryptoworks moduly v jednom skylink a v druhem upc na jeden lnb od paraboly bez prehazovani karet? 3) co je treba pouzit aby se vyuzila funkce nahravani 4 progranu a 1 sledovani? 4) jaky je nevhodnejsi zpusob aktualizace sw pres satelit nebo internet pres pc? dekuji mnohokrat za Vase prispevky Krepik. 2) :scared: |
Krepik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Humax iCord HD s HDD 500GB1. Hláška chcech system se ti na displeji objeví cca 30 minut po vypnutí receiveru, je to něco jako, že receiver si kontroluje funkce, nastavení atd. pak se většinou spouští ještě stahování EPG. S tím motorem nevím co myslíš, motor mám taky a po vypnutí receiveru se mi motor nikam netočí.2. Dva moduly CW jsem nikdy nepoužil, mám Mascom Easy Twin a v něm to jede bez problémů. U prvním modelů byl občas problém se spodním slotem (receiver se sekal, ale tuším že to Humax napravil novějším FW) 3. Aby ti fungovalo nahrávání 6SD (nebo 4HD) a další kanál sledovat, musíš mít zapojená oba tunery (takže twin LNB a k tomu příslušný počet Diseq přepínačů). Pokud máš ale motor, tak to nejde (v menu nejde zvolit jak motor tak dva kabely). Tohle je to jediný co mě na iCordu štve. Takže můžeš nahrávat např. 4 programy ve stejný polarizaci a 5. sleduješ, ale taky v tý samý polarizaci... 4. Aktualizovat můžeš jak přes OTA tak přes USB. Záleží kde to je dřív k mání. Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
![]() |