![]() |
|
Digisport / aktualizovany programnevite nekdo, kde by se dala najit aktualizovana verze tohoto programu na nejblizsi dny? jde mi o pripadne prenosy z italskeho poharu hrane tento a pristi tyden a o dohravky anglicke ligy. Diky |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
RE: Digisport / aktualizovany programhttp://tv.sms.cz/ |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
Digisport/aktualizovany programtam bohuzel je take jen puvodni plan programu bez aktualizace...uz by konecne mohli spustit webove stranky |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
RE: Digisport / aktualizovany programprogramy-tv.sk/digisport.html |
viki2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 195 |
![]() |
|
FI711010Mám prosbičku, nebylo by možné, tyto pravidelně opakující se nářky adresovat do Rumunska, kam ve své podstatě patří? Tady na ně odpověď neznáme (a je možné, že je přesně nezná ani žádná osoba v ČR a SR). Jinak nepochybuji, že tolik žádaný digitální program nabízený přes analogový výstup tak kvalitních přijímačů jaké používá d.i.g.i je jistě báječný :laughing: a bez aktuálního programu malinko znehodnocený... ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
Jenomsi dovolím malou poznámku.Jenom velmi ale opravdu velmi málo SD programu vysílaných Skylink,CS Link,UPC má kvalitu programu Digi Sport při přenosech z PL.A to je bohužel fakt a to bez diskuze. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@HOBOA od kdy vysílá CS link ,SKY link nebo UPC Premier league ??Bejvávalo...nejsou peníze Takže šachy,lukostřelba,vodní polo,gymnastika A to vše v super kvalite !! a HD :)) A to vše má jeden háček že to nikoho nebaví a nikdo na to nekouká... :)) :)) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patJá jsem ale přirovnával SD programy ve zmíněných platformách s Digi Sportem a kvalitou obrazu. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboOK špatně jsem pochopil máš pravdu! |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
![]() |