![]() |
|
EPG na Markize, STV...Na Skylink mi nesedi EPG s programom (avsak ani v DVB-T) na Markize, ani STV. Na Markize je teraz napr. Tisic a jedna noc, pritom v EPG je Najdem Ta dcerka. Atd...Co je to za chaos ? AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
EPG na Markize, STV......ten chaos trva uz niekolko dni, nechapem! |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: EPG na Markize, STV...Došlo k operatívnym zmenám v programe a zdroj odkiaľ majú informácie o programe to nemohol zachytiť. Treba trošku čítať medialne.sk a mať prehľad čo sa deje v našich televíziách |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 928 |
![]() |
|
RE: EPG na Markize, STV...noale vymenit - opravit - to snad ide, staci keby ti ,,,, dodali nove data |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: EPG na Markize, STV...Oni urobia zmenu v programe, ale zmenia to len v teletexte a EPG nechajú tak! :fuming: :bomb:ČT si to teda nedovolí nezmeniť aj v EPG!!! R^ :) |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: EPG na Markize, STV...a ja vcera cakam ako druk na mentalistu - aj v novinach aj v epg mal ist a nakoniec (nevhodné slovo). iba co som nasilu pozeral tu trapnu adela show, lebo som myslel ze to zase markiza pretiahla kvoli reklamam.markiza je inak hnusny kanal, nerad na to prepinam ;P |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: EPG na Markize, STV...Markíza je najnerozhodnejšia stanica na svete a STV je najvytunelovanejšia stanica na svete - vivat Slovakia!!! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
EPG na Markize, STV...to:LuboTS - naco by som to mal citat medialne.sk, ja citam epg - to je sluzba vytvorena na program, nie? a ked to nevedia robit, nech to nerobia. |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
![]() |