Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec možné???

tak jsem z údolí pod Pradědem kde nechytnem ani jeden MPX vyrazil na Hanou kde si můžou vybrat Kojál x Lysou Horu x
Praděd a taky Javorinu a možná víc a na zpáteční cestě jsem zastavil v OBI Olomouc koupit PIR spínač,
a naproti v regálu ouha motor HH STAB za 3000.- nevěřím svým očím koukám dál
LNB No NAME SINGLE 600.- ,
TWIN 1200.-

STB ter.NO NAME 1999.-
bižuterie (jakýkoliv konektor) 20-30.-
je to normální????
za zvuku hudby přerušované hlášením že kdo najde kdekoliv jinde nižšší cenu tak mu rozdíl doplatí a navíc dají 10 percent z původní jsem zrychleným krokem mizel,
věřte - nevěřte

tomu říkám MASSAGE :8) :))) :bomb:

tonek
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec mož...

je to normální a hlavně na konektorech a šnůrách atakových blbostech mají 300%..tak jako když si jdeš koupit hmoždinky a v železářství stojí jedna dvě koruny a v Baumaxu je koupíš v úhledné krabičce 4ks za 80Kč :))) :)))

milda1967
Registrace: 12/2009

jooo a ještě si pamatuju jak kámoš koupil v Tescu celou tiskárnu i s tonerama za 800kč a když chtěl k ní paralelní kabel tak ten stál skoro 500kč :))) :))) :))) :))) pak ho koupil v PC prodejně za pár kaček :-)

milda1967
Registrace: 12/2009

ty ses blik. popravde ti to reknu takhle. potrebuju Fspojku nemam cas a kupuju nejakej matros v nejakym tomhle bastlmarktu. je pro me vhodnejsi koupit tam za 30 nebo se zdrzovat a jit to koupit za 15 a X minut stratit ???? nebo objednat pres net za 12 a jit se zase zdrzovat ???
tady maj v OBI cajky od terozu za ceny jaky maj v eshopu.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajsi

v tomto případku máš samozřejmě pravdu.

já potřeboval v předštědrodvečer OUATTRO a kolega konkurent mi ho rád prodal za 9 kilo a já (ne?)rad koupil :laughing:
kdo umí ten umí

P.S. co je to blik ?

tonek

blik jako blesk :) bauhaus ma ceny na urovni golden interstar ale ty znacky tam sou nejaky uplne zahadny. quattro ale stalo asi 6kil quad asi 950. to si tak pamatuju z jedny obhlidky tohodle regalu . to zbozi si tam jiste svoje kupce najde. ja tam nakupovat nehodlam a je mi to popravde uplne fuk. takovejch expertu najdes kupy i v jinejch kramech jinejch oborech a kdyz to tak ty obchodnici chtej, tak at si to tak delaj.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

zase v neděli ve 20hod,pokud je problém,rád koupím i předražené,u pumpy je pivo 2x dražší,ale když je nouze největší,jak říkal Švejk

pierrepetr
Registrace: 5/2006

to tonek

A hele "skoro" soused vyrazil do velkoměsta......Na Praděd koukám,když snídám..... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Ja som na tieto BauBauHyperSuper obchody tiež nadával až kým som nepotreboval o pol ôsmej večer v nedeľu súrne vrecko cementu - šiel som poň 25km tam a 25km späť a verte mi, že som sa na cenu ani nepozrel a vlastne doteraz neviem koľko to tam vlastne stálo!!! :O

"Oni" sú zo západu a "oni" presne vedia kto u nich čo a kedy nakupuje!!! :bigeyes:

brga
Registrace: 9/2009

dobre "brga" dobre R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

různé obchody.....různé ceny....

to je naprosto normální, pokud má člověk čas, tak se předzásobí za levno, pokud na něj tlačí zákazníci, vezme to co je po ruce....

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

Kamile

do velkoměsta jsem nevyrazil jen jsem projížděl,
měl jsem v Kostelci na Hané dvě montáže SAty i ter. tak se tě zeptám jak u Vás DVB-T, Praděd je asi jasný, já jsem ve stínu ale v blízkém okolí je OK.
Zajímalo by mne jak Kojál ?
(v Kostelci jsou signály takřka vyrovnané pro všechny MPX S/N kolem 29Db a s nulovou chybovostí),
na okolních kopcích MPX2 a 3 špatné, chci vzít anténu TELEVES DAT 45 a něco poměřit i v závislosti na poloze antény (+ - 5 m) abych nebyl jelen ale jenom jelínek.
Jestli máš nějaké poznatky hoď je do placu !
Jo a skorosousede na Pradědu jsem kdysi leštil sklíčka chladícího systému magnetronů tak že jsem tam nejen snídával ale i koukal na Tebe z vršku neb jsem tam i nějakou anténu zavěsil i sundal.
Ahoj R^ :8)

tonek

Praděd na vidličku,Kojál tady "jede".Více info zatím nemám,přednější je zatím satelitní příjem a jiné vysílání.. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra