![]() |
|
KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec možné???tak jsem z údolí pod Pradědem kde nechytnem ani jeden MPX vyrazil na Hanou kde si můžou vybrat Kojál x Lysou Horu xPraděd a taky Javorinu a možná víc a na zpáteční cestě jsem zastavil v OBI Olomouc koupit PIR spínač, a naproti v regálu ouha motor HH STAB za 3000.- nevěřím svým očím koukám dál LNB No NAME SINGLE 600.- , TWIN 1200.- STB ter.NO NAME 1999.- bižuterie (jakýkoliv konektor) 20-30.- je to normální???? za zvuku hudby přerušované hlášením že kdo najde kdekoliv jinde nižšší cenu tak mu rozdíl doplatí a navíc dají 10 percent z původní jsem zrychleným krokem mizel, věřte - nevěřte tomu říkám MASSAGE :8) :))) :bomb: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec mož...je to normální a hlavně na konektorech a šnůrách atakových blbostech mají 300%..tak jako když si jdeš koupit hmoždinky a v železářství stojí jedna dvě koruny a v Baumaxu je koupíš v úhledné krabičce 4ks za 80Kč :))) :))) |
milda1967
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec mož...jooo a ještě si pamatuju jak kámoš koupil v Tescu celou tiskárnu i s tonerama za 800kč a když chtěl k ní paralelní kabel tak ten stál skoro 500kč :))) :))) :))) :))) pak ho koupil v PC prodejně za pár kaček :-) |
milda1967
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec mož...ty ses blik. popravde ti to reknu takhle. potrebuju Fspojku nemam cas a kupuju nejakej matros v nejakym tomhle bastlmarktu. je pro me vhodnejsi koupit tam za 30 nebo se zdrzovat a jit to koupit za 15 a X minut stratit ???? nebo objednat pres net za 12 a jit se zase zdrzovat ???tady maj v OBI cajky od terozu za ceny jaky maj v eshopu. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsiv tomto případku máš samozřejmě pravdu.já potřeboval v předštědrodvečer OUATTRO a kolega konkurent mi ho rád prodal za 9 kilo a já (ne?)rad koupil :laughing: kdo umí ten umí P.S. co je to blik ? |
tonek
![]() |
|
RE: KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec mož...blik jako blesk :) bauhaus ma ceny na urovni golden interstar ale ty znacky tam sou nejaky uplne zahadny. quattro ale stalo asi 6kil quad asi 950. to si tak pamatuju z jedny obhlidky tohodle regalu . to zbozi si tam jiste svoje kupce najde. ja tam nakupovat nehodlam a je mi to popravde uplne fuk. takovejch expertu najdes kupy i v jinejch kramech jinejch oborech a kdyz to tak ty obchodnici chtej, tak at si to tak delaj.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec mož...zase v neděli ve 20hod,pokud je problém,rád koupím i předražené,u pumpy je pivo 2x dražší,ale když je nouze největší,jak říkal Švejk |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
to tonekA hele "skoro" soused vyrazil do velkoměsta......Na Praděd koukám,když snídám..... R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec mož...Ja som na tieto BauBauHyperSuper obchody tiež nadával až kým som nepotreboval o pol ôsmej večer v nedeľu súrne vrecko cementu - šiel som poň 25km tam a 25km späť a verte mi, že som sa na cenu ani nepozrel a vlastne doteraz neviem koľko to tam vlastne stálo!!! :O"Oni" sú zo západu a "oni" presne vedia kto u nich čo a kedy nakupuje!!! :bigeyes: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec mož...dobre "brga" dobre R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
různé obchody.....různé ceny....to je naprosto normální, pokud má člověk čas, tak se předzásobí za levno, pokud na něj tlačí zákazníci, vezme to co je po ruce....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
Kamiledo velkoměsta jsem nevyrazil jen jsem projížděl,měl jsem v Kostelci na Hané dvě montáže SAty i ter. tak se tě zeptám jak u Vás DVB-T, Praděd je asi jasný, já jsem ve stínu ale v blízkém okolí je OK. Zajímalo by mne jak Kojál ? (v Kostelci jsou signály takřka vyrovnané pro všechny MPX S/N kolem 29Db a s nulovou chybovostí), na okolních kopcích MPX2 a 3 špatné, chci vzít anténu TELEVES DAT 45 a něco poměřit i v závislosti na poloze antény (+ - 5 m) abych nebyl jelen ale jenom jelínek. Jestli máš nějaké poznatky hoď je do placu ! Jo a skorosousede na Pradědu jsem kdysi leštil sklíčka chladícího systému magnetronů tak že jsem tam nejen snídával ale i koukal na Tebe z vršku neb jsem tam i nějakou anténu zavěsil i sundal. Ahoj R^ :8) |
tonek
![]() |
|
RE: KDE NEEEÉÉÉ NAKUPOVAT aneb je to vůbec mož...Praděd na vidličku,Kojál tady "jede".Více info zatím nemám,přednější je zatím satelitní příjem a jiné vysílání.. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |